Desteklenen Projeler
4
-
2012 - 2013 BİTKİSEL YAĞLARIN ANTİ-ENFLAMATUAR VE GASTROPROTEKTİF ETKİ SÜRECİNDE MEYDANA GELEN BİYOKİMYASAL DEĞİŞİKLİKLERİN ARAŞTIRILMASI
-
2012 - 2013 VERATRUM ALBUM BİTKİSİNDEN SAFLAŞTIRILAN JERVİN ADLI MOLEKÜLÜN ANTİENFLAMATUAR VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI
-
2010 - 2012 KİMYON, SUMAK, TARÇIN BAHARATLARINDAN ELDE EDİLEN FARKLI EKSTRAKLARIN İN VİVO ANTİENFLAMATUAR VE ANTİOKSİDANT ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI.
-
2010 - 2012 KİMYON, SUMAK, TARÇIN BAHARATLARINDAN ELDE EDİLEN FARKLI EKSTRAKLARIN GASTROPROTEKTİF ETKİLERİ VE BAZI BİOKİMYASAL ETKİ MEKANİZMALARININ İN VİVO OLARAK İNCELENMESİ.