Arş. Gör. Aykut ŞİMŞEK


Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır

Makaleler

Tümü (3)
Diğer Yayınlar (3)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2019

2019

1. Tüketicilerin Hedonik Tüketim Alışkanlıklarının Gıda Alışverişi Kapsamında Değerlendirilmesi

ÇETİNKAYA N., YILDIZ S., ŞİMŞEK A.

8.Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 11 - 13 Haziran 2019, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

2. Gastronomi Alanında Eğitim Alan Öğrencilerin Gıda Neofili ve Neofobisi Algıları Üzerine Bir Araştırma

YILDIZ S., ÇETİNKAYA N., ŞİMŞEK A.

8.Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 11 - 13 Haziran 2019, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

3. Gastronomi Alanında Eğitim Alan Öğrencilerin Gıda Neofili ve Neofobisi Algıları Üzerine Bir Araştırma

YILDIZ S., ÇETİNKAYA N., ŞİMŞEK A.

8.Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 11 - 13 Haziran 2019, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

4. Tüketicilerin Hedonik Tüketim Alışkanlıklarının Gıda Alışverişi Kapsamında Değerlendirilmesi

ÇETİNKAYA N., YILDIZ S., ŞİMŞEK A.

8.Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 11 - 13 Haziran 2019, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

5. Turizm Sektöründe Müşteri Nezaketsizliğinin Olumsuz Etkilerine Yönelik Bir Yazın İncelemesi

ŞİMŞEK A., YILDIZ S., ÇETİNKAYA N.

8.Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 11 - 13 Haziran 2019, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

6. Turizm Sektöründe Müşteri Nezaketsizliğinin Olumsuz Etkilerine Yönelik Bir Yazın İncelemesi

ŞİMŞEK A., YILDIZ S., ÇETİNKAYA N.

8.Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 11 - 13 Haziran 2019, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

7. Tüketicilerin Yeni Gıda Değerlendirmeleri İle Helal Gıda Eğilimleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma

ÇETİNKAYA N., ŞİMŞEK A., YILDIZ S.

2.International Halal Tourism Congress, Antalya, Türkiye, 4 - 06 Nisan 2019, ss.280-289, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

8. Tüketicilerin Yeni Gıda Değerlendirmeleri İle Helal Gıda Eğilimleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma

ÇETİNKAYA N., ŞİMŞEK A., YILDIZ S.

2.International Halal Tourism Congress, Antalya, Türkiye, 4 - 06 Nisan 2019, ss.280-289, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

9. Turizm Lisans Öğrencilerinin Helal Gıdaya Yönelik Tutum ve Davranışları

ŞİMŞEK A., ÇETİNKAYA N., YILDIZ S.

2.International Halal Tourism Congress, Antalya, Türkiye, 4 - 06 Nisan 2019, ss.81-89, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

10. Turizm Lisans Öğrencilerinin Helal Gıdaya Yönelik Tutum ve Davranışları

ŞİMŞEK A., ÇETİNKAYA N., YILDIZ S.

2.International Halal Tourism Congress, Antalya, Türkiye, 4 - 06 Nisan 2019, ss.81-89, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

11. ANADOLU’NUN MİRASI EKMEKLERİN DİNİ AÇIDAN ÖNEMİ

ÇETİNKAYA N., ŞİMŞEK A., YILDIZ S.

Cittaslow Türkiye III- Eko-Gastronomi Kongresi, Türkiye, 29 - 30 Haziran 2018, ss.44-48, (Özet Bildiri)

2017

2017

13. Unutulmaya Yüz Tutmuş Yöresel Yemeklerin Turizm Potansiyeli Sağlamadaki Önemi: Sivas İli Örneği

Şimşek A., Türkmendağ T., Türkmendağ Z.

Uluslararası Kültürel Miras ve Turizm Kongresi, Konya, Türkiye, 19 - 21 Mayıs 2017, ss.737-746, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

14. Konaklama İşletmeleri Mutfaklarında Çalışan İşgörenlerin Fonksiyonel Gıda Ürünlerine Yönelik Yaklaşımları

SERÇEOĞLU N., ŞİMŞEK A., ÖZTÜRK Y.

THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ONFUTURE OF TOURISM, 28 - 30 Eylül 2017, cilt.1, ss.385-395, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

15. GELENEKSEL ÜRÜNLERDE İNOVASYON BELİRLEYİCİLERİ ERZURUM CAĞ KEBABI ÖRNEĞİ

ŞİMŞEK A., IŞIK C.

I. Ulusal Alternatif Turizm Kongresi, Erzincan, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2016, ss.315-322, (Tam Metin Bildiri)