Makaleler
Tümü (3)
Diğer Yayınlar (3)
2018
20181. Gastro-turistlerin Tipolojisinin Belirlenmesi: Gaziantep Ölçeğinde Bir Araştırma
ŞİMŞEK A., SELÇUK G. N.
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi , cilt.3, ss.28-43, 2018 (Hakemli Dergi)
2017
20172. Yiyecek- İçecek İşletmeleri Personelinin Kişilik Özellikleri İle İşe Bağlılıkları Arasındaki İlişki
ŞİMŞEK A., SERÇEOĞLU N.
Akademik Bakış Dergisi , ss.529-543, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2019
20191. Tüketicilerin Hedonik Tüketim Alışkanlıklarının Gıda Alışverişi Kapsamında Değerlendirilmesi
ÇETİNKAYA N., YILDIZ S., ŞİMŞEK A.
8.Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 11 - 13 Haziran 2019, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
2019
20192. Gastronomi Alanında Eğitim Alan Öğrencilerin Gıda Neofili ve Neofobisi Algıları Üzerine Bir Araştırma
YILDIZ S., ÇETİNKAYA N., ŞİMŞEK A.
8.Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 11 - 13 Haziran 2019, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
2019
20193. Gastronomi Alanında Eğitim Alan Öğrencilerin Gıda Neofili ve Neofobisi Algıları Üzerine Bir Araştırma
YILDIZ S., ÇETİNKAYA N., ŞİMŞEK A.
8.Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 11 - 13 Haziran 2019, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
2019
20194. Tüketicilerin Hedonik Tüketim Alışkanlıklarının Gıda Alışverişi Kapsamında Değerlendirilmesi
ÇETİNKAYA N., YILDIZ S., ŞİMŞEK A.
8.Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 11 - 13 Haziran 2019, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
2019
20195. Turizm Sektöründe Müşteri Nezaketsizliğinin Olumsuz Etkilerine Yönelik Bir Yazın İncelemesi
ŞİMŞEK A., YILDIZ S., ÇETİNKAYA N.
8.Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 11 - 13 Haziran 2019, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
2019
20196. Turizm Sektöründe Müşteri Nezaketsizliğinin Olumsuz Etkilerine Yönelik Bir Yazın İncelemesi
ŞİMŞEK A., YILDIZ S., ÇETİNKAYA N.
8.Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 11 - 13 Haziran 2019, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
2019
20197. Tüketicilerin Yeni Gıda Değerlendirmeleri İle Helal Gıda Eğilimleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma
ÇETİNKAYA N., ŞİMŞEK A., YILDIZ S.
2.International Halal Tourism Congress, Antalya, Türkiye, 4 - 06 Nisan 2019, ss.280-289, (Tam Metin Bildiri)
2019
20198. Tüketicilerin Yeni Gıda Değerlendirmeleri İle Helal Gıda Eğilimleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma
ÇETİNKAYA N., ŞİMŞEK A., YILDIZ S.
2.International Halal Tourism Congress, Antalya, Türkiye, 4 - 06 Nisan 2019, ss.280-289, (Tam Metin Bildiri)
2019
20199. Turizm Lisans Öğrencilerinin Helal Gıdaya Yönelik Tutum ve Davranışları
ŞİMŞEK A., ÇETİNKAYA N., YILDIZ S.
2.International Halal Tourism Congress, Antalya, Türkiye, 4 - 06 Nisan 2019, ss.81-89, (Tam Metin Bildiri)
2019
201910. Turizm Lisans Öğrencilerinin Helal Gıdaya Yönelik Tutum ve Davranışları
ŞİMŞEK A., ÇETİNKAYA N., YILDIZ S.
2.International Halal Tourism Congress, Antalya, Türkiye, 4 - 06 Nisan 2019, ss.81-89, (Tam Metin Bildiri)
2018
201811. ANADOLU’NUN MİRASI EKMEKLERİN DİNİ AÇIDAN ÖNEMİ
ÇETİNKAYA N., ŞİMŞEK A., YILDIZ S.
Cittaslow Türkiye III- Eko-Gastronomi Kongresi, Türkiye, 29 - 30 Haziran 2018, ss.44-48, (Özet Bildiri)
2018
201812. Duygu İşçilerinin Perspektifinden Hizmet İnovasyon Davranışı: Yiyecek-İçecek İşletmelerine İlişkin Bir Araştırma
ÇETİNKAYA N., ŞİMŞEK A., AYDIN S.
VII. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 20 - 21 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)
2017
201713. Unutulmaya Yüz Tutmuş Yöresel Yemeklerin Turizm Potansiyeli Sağlamadaki Önemi: Sivas İli Örneği
Şimşek A., Türkmendağ T., Türkmendağ Z.
Uluslararası Kültürel Miras ve Turizm Kongresi, Konya, Türkiye, 19 - 21 Mayıs 2017, ss.737-746, (Tam Metin Bildiri)
2017
201714. Konaklama İşletmeleri Mutfaklarında Çalışan İşgörenlerin Fonksiyonel Gıda Ürünlerine Yönelik Yaklaşımları
SERÇEOĞLU N., ŞİMŞEK A., ÖZTÜRK Y.
THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ONFUTURE OF TOURISM, 28 - 30 Eylül 2017, cilt.1, ss.385-395, (Tam Metin Bildiri)
2016
201615. GELENEKSEL ÜRÜNLERDE İNOVASYON BELİRLEYİCİLERİ ERZURUM CAĞ KEBABI ÖRNEĞİ
ŞİMŞEK A., IŞIK C.
I. Ulusal Alternatif Turizm Kongresi, Erzincan, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2016, ss.315-322, (Tam Metin Bildiri)
