Arş. Gör. Burcu BAZU ÇIRPICI
Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Atatürk Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
2
Tümü (2)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (1)
TRDizin (1)
1.
MAYALARDA SAFRA TUZU TOLERANSININ BELİRLENMESİNDE FARKLI SICAKLIK VE BESİYERİ KULLANIMININ ETKİSİ
CETIN B.
,
BAZU ÇIRPICI B.
GIDA
, cilt.48, sa.5, ss.1004-1020, 2023 (Hakemli Dergi)
2.
Determining the safety of kefir grains for public health
Bazu Çırpıcı B.
,
Çetin B.
FOOD BIOSCIENCE
, cilt.53, ss.1-8, 2023 (SCI-Expanded)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
8
1.
Detection of Microbial Diversity in Kefir Grains by HRM Analysis
Bazu Çırpıcı B.
,
Meral H.
,
Aktaş H.
,
Çetin B.
3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, 19 - 21 Eylül 2019, ss.1456-1460, (Tam Metin Bildiri)
2.
Detection of Microbial Diversity in Industrial Yoghurt Samples by HRM Analysis
Aktaş H.
,
Meral H.
,
Bazu Çırpıcı B.
,
Çetin B.
3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies, 19 - 21 Eylül 2019, cilt.1461, (Tam Metin Bildiri)
3.
Antimicrobial Potential of Lactic Acid Bacteria Isolated From Pickles
CEBECİ F.
,
BAZU ÇIRPICI B.
6th International Molecular Biology and Biotechnology Congress (MOLBIOTECH), AFYONKSARAHİSAR, Türkiye, 22 - 25 Aralık 2017, (Özet Bildiri)
4.
Phenolic Components and Properties of Vinegar
BAZU ÇIRPICI B.
,
CEBECİ F.
6th International Molecular Biology and Biotechnology Congress (MOLBIOTECH), Afyonkarahisar, Türkiye, 22 - 25 Aralık 2017, (Özet Bildiri)
5.
Comparison of Organic Versus Natural Foods in Terms of Similarities and Differences
ÖZTEKİN S.
,
BAZU ÇIRPICI B.
1st International Symposium on Organic Agriculture and Biodiversity (Otbiyosem), Bayburt, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
6.
Nutritional Value of Organic Foods
BAZU ÇIRPICI B.
,
ÖZTEKİN S.
1st International Symposium on Organic Agriculture and Biodiversity (Otbiyosem), Bayburt, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
7.
Crispr Technology Which Leads to a New Approach “Edited Food”
ÖZTEKİN S.
,
BAZU ÇIRPICI B.
2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET), Bayburt, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
8.
Extrusion Technology in Food Processing
BAZU ÇIRPICI B.
,
ÖZTEKİN S.
2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET), Bayburt, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
10
Yayın (WoS)
1
Yayın (Scopus)
1
Proje
3
Açık Erişim
1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları