Makaleler
9
Tümü (9)
SCI-E, SSCI, AHCI (8)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (8)
Scopus (8)
TRDizin (3)
4. Investigation of the Possible Use of Black Cumin (Nigella sativa L.) Essential Oil on Butter Stability
KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.20, sa.4, ss.533-539, 2014 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
7. İnsan Beslenmesinde Konvansiyonel Meyve Sebzelerin Taşıdığı Riskler
Akademik Gıda
, cilt.7, ss.47-52, 2009 (TRDizin)
8. The influence of plant growth-promoting rhizobacteria on growth and enzyme activities in wheat and spinach plants
JOURNAL OF PLANT NUTRITION AND SOIL SCIENCE
, cilt.170, sa.2, ss.288-295, 2007 (SCI-Expanded, Scopus)
9. The effect of plant growth promoting rhizobacteria on barley seedling growth, nutrient uptake, some soil properties, and bacterial counts
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
, cilt.31, sa.3, ss.189-199, 2007 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
12
1. Organik Meyve ve Sebze Üretiminde Tozlayıcı olarak Bal Arılarının (Apis mellifera L.) Yeri ve Önemi
Türkiye 3. Organik Tarım Sempozyumu, Yalova, Türkiye, cilt.-, (Özet Bildiri)
2. Organik Meyve ve Sebze Üretiminde Tozlayıcı olarak Bal Arılarının (Apis mellifera L.) Yeri ve Önemi
Türkiye 3. Organik Tarım Sempozyumu, Yalova, Türkiye, cilt.-, (Özet Bildiri)
3. Yukarı Çoruh Havzasında yaygın olarak Bulunan Bazı Bazı Ballı Bitkiler
İspir-Pazaryolu Tarih, Kültür ve Ekonomi Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, ss.415, (Tam Metin Bildiri)
4. Yukarı Çoruh Havzasında yaygın olarak Bulunan Bazı Bazı Ballı Bitkiler
İspir-Pazaryolu Tarih, Kültür ve Ekonomi Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, ss.415, (Tam Metin Bildiri)
5. SU STRESİ KOŞULLARINDA FARKLI BİYOLOJİK GÜBRE KOMBİNASYONLARININ YEM BEZELYESİ Pisum sativum spp arvense L GELİŞME VE BAZI MORFOLOJİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Türkiye 10. Tarla Bitkileri Kongresi, Türkiye, 10 - 13 Eylül 2013
6. Mikroorganizma esaslı sıvı biyolojik gübrelerin asmada gelişme yaprak klorofil ve besin elementi içeriğine etkisi
VI. Ulusal Bitki Besleme ve Gübre Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 3 - 07 Haziran 2013, ss.151-155, (Tam Metin Bildiri)
7. Gobdin Üretimi ve Bu Ürünün Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal özellikleri Üzerine Bir Araştırma
1. ULUSLAR ARASI “ADRİYATİK’TEN KAFKASLAR’A GELENEKSEL GIDALAR” SEMPZOYUMU, 15 - 17 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)
8. Çoruh Vadisinde Origanum acutidens populasyonlarının uçucu yağ oranlarındaki varyasyon
Türkiye VIII. Tarla Bitkileri Kongresi, Hatay, Türkiye, 19 - 22 Ekim 2009, ss.311-314, (Tam Metin Bildiri)
9. Research on essential oil content and components of wild ecotype Origanum acutidens in different ecologies of the İspir Region
International Rural Development Symposium, Erzurum, Türkiye, 25 - 27 Eylül 2009, (Özet Bildiri)
10. Çoruh vadisinde yabani ahududu rizosfer topraklarında heterotrof azot fikseri bakteri çeşitliliği
Ulusal Bitki Besleme ve Gübre Kongresi, Konya, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2008, ss.706-718, (Tam Metin Bildiri)
11. Aşağı Çoruh vadisinde yenilebilir yabani meyve çeşitliliğinin tespiti
İspir-Pazaryolu Tarih, Kültür ve Ekonomi Sempozyumu, (26-28 Haziran 2008), Erzurum, Türkiye, 26 - 28 Haziran 2008, ss.329-332, (Tam Metin Bildiri)
12. Organik Meyve ve Sebzelerin Beslenme ve Sağlık Yönünden Önemi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008