Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2023 - Devam Ediyor Prof. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri

  • 2018 - Devam Ediyor Doç. Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri

  • 2013 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri

Yönetimsel Görevler
  • 2025 - Devam Ediyor Etik Kurul Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri

  • 2024 - Devam Ediyor Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri

  • 2024 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri

  • 2022 - Devam Ediyor Sağlık Bilimleri Enstitüsü Akademik Performans Değerlendirme Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri

  • 2021 - Devam Ediyor Fakülte Eğitim Komisyonu Üyeliği

    Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri

  • 2021 - Devam Ediyor Sağlık Bilimleri Enstitüsü Strateji Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü

  • 2021 - Devam Ediyor Akademik Performans D. Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri

  • 2021 - Devam Ediyor Stratejik Plan Tema Grubu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri

  • 2021 - Devam Ediyor Fakülte Kriter Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri

  • 2021 - Devam Ediyor Birim Kalite Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri

  • 2021 - Devam Ediyor Ölçme Değerlendirme Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri

  • 2021 - Devam Ediyor Eczacılık Fakültesi Rehberlik Danışmanlık-Burs Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri

  • 2020 - Devam Ediyor Fakülte Öz Değerlendirme Kurulu (FÖDEK) Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri

  • 2013 - Devam Ediyor Staj komisyonu üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri

  • 2021 - 2023 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri

  • 2021 - 2023 Ders Başarı Durumu İzleme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri

  • 2020 - 2023 Fakülte Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri

  • 2022 - 2022 14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinliği Komisyonu Başkan Yardımcısı

    Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri

  • 2021 - 2022 YATAY GEÇİŞ VE DİPLOMA DENKLİK DEĞERLENDİRME KOMİSYONU

    Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri

  • 2021 - 2022 SOSYAL ETKİNLİKLER KOMİSYONU

    Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri

  • 2021 - 2022 MUAYENE KOMİSYONU ÜYESİ

    Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri

  • 2019 - 2022 WEB SAYFASI GÜNCELLEME KOMİSYONU

    Atatürk Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri

Akademi Dışı Deneyim
  • 2023 - Devam Ediyor Haysiyet Divanı Başkanı

    Meslek Odası, Türk Eczacıları Birliği 13. Bölge Eczacı Odası, Haysiyet Divanı, Haysiyet Divanı Başkanı

  • 2021 - 2023 Yönetim Kurulu Üyesi

    Meslek Odası, Türk Eczacıları Birliği 13. Bölge Eczacı Odası, Yönetim Kurulu , Yönetim Kurulu Üyesi

Verdiği Dersler
  • Doktora

    Danışmanlık

    Klinik Biyokimya

  • Yüksek Lisans

    Lipidler ve Lipid Metabolizması

    Danışmanlık

    TEMEL BİYOKİMYA

  • Lisans

    Staj

    BİYOKİMYA 1

    MEZUNİYET PROJESİ II

    BİYOKİMYA LABORATUVARI

    MEZUNİYET PROJESİ I Sürdürülebilir Kalkınma

    Araştırma Projesi II

    BİYOKİMYA 2

    Akademik Eczacılık Yönelme Dersi

    Eczacılık Tarihi ve Deontoloji

    Araştırma Projesi I

  • Ön Lisans

    ECZANE HİZMETLERİ UYGULAMALARI-II Sürdürülebilir Kalkınma