Arş. Gör. Dr. Nihan AKDEMİR
Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Atatürk Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
3
Tümü (3)
TRDizin (1)
Diğer Yayınlar (2)
1.
Kış Turizm Merkezlerinde Çevre Duyarlılığı, Yaklaşım ve Çözümler: Palandöken Otelleri Örneği
AKDEMİR N.
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.4, ss.1-16, 2019 (Hakemli Dergi)
2.
Yöresel Mutfağın Turizme Kazandırılması ve Bölgesel Kalkınmaya Katkısı: Sakarya Ölçeğinde Bir Araştırma
AKDEMİR N.
,
SELÇUK G. N.
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.22, ss.2033-2049, 2018 (Hakemli Dergi)
3.
Otel İşletmelerinin Pazarlama Stratejisi Olarak Helal Gıda Sertifikasına Bakış Açıları
AKDEMİR N.
,
SELÇUK G. N.
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.2, ss.127-145, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
5
1.
Yöresel Yiyecek Sunan Yiyecek İçecek İşletmelerinin Menülerinde Yöresel Yiyeceklerin Yer Alma Oranı: Sakarya ve Hatay Ölçeğinde Bir Araştırma
AKDEMİR N.
,
SELÇUK G. N.
International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, ss.46-63, (Tam Metin Bildiri)
2.
Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği Bakımından Yöresel Yiyeceklerin Menülerde Yer Alma Düzeyi: Taraklı Ölçeğinde Bir Araştırma
AKDEMİR N.
,
SELÇUK G. N.
1.International Sustainable Tourism Congress, Kastamonu, Türkiye, 23 - 25 Kasım 2017, ss.793-801, (Tam Metin Bildiri)
3.
Otel İşletmeleri Pazarlama Stratejisi Olarak Helâl Gıda Sertifikasına Nasıl Bakıyor?
AKDEMİR N.
,
SELÇUK G. N.
1.International Halal Tourism Congress, Alanya, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2017, ss.932-943, (Tam Metin Bildiri)
4.
Engelsiz Turizm Açısından Destinasyon Yönetim Örgütünün Önemi
SELÇUK G. N.
,
AKDEMİR N.
,
ERDOĞAN M.
15.Ulusal Turizm Kongresi, Ankara, Türkiye, 13 - 16 Kasım 2014, ss.834-847, (Tam Metin Bildiri)
5.
Girdi Çıktı Analizi Kapsamında Türkiye Turizminin Değerlendirilmesi
KINALI N.
,
SARIIŞIK M.
XI. Geleneksel Turizm Paneli, Sakarya, Türkiye, 16 Nisan 2012, ss.186-200, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
6
1.
Doğa Temelli Alternatif Turizm Türleri
AKDEMİR N.
Alternatif Turizm, Şule Aydın, Editör, Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Yayınları, Erzurum, 2018
2.
Kent Turizmi
AKDEMİR N.
Alternatif Turizm, Şule Aydın, Editör, Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Yayınları, Erzurum, 2018
3.
Etnik Restoranlar
AKDEMİR N.
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Atilla Akbaba ve Neslihan Çetinkaya, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.450-465, 2018
4.
Culinary Tourism and Rural Development: Taraklı/Sakarya
AKDEMİR N.
Selected Studies on Rural Tourism and Development, Çetin Akkuş ve Gülizar Akkuş, Editör, Cambridge Scholars Publishing, ss.193-204, 2018
5.
Destinasyonun Turistik Çekim Gücü İçerisinde Bölge Mutfağının Önemi ve Erzurum Mutfağı Örneği
AKDEMİR N.
,
SELÇUK G. N.
Lambert Academic Publishing, Saarbrücken, 2017
6.
Kat Hizmetleri Departmanında Çamaşırhane Yönetimi
AKDEMİR N.
Kat Hizmetleri Yönetimi, Abdulkadir Koşan, Editör, Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Yayınları, Erzurum, 2016
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
14
Atıf (Diğer Toplam)
1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları