Yayınlar & Eserler

Makaleler 3
Tümü (3)
TRDizin (1)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 5

2. Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği Bakımından Yöresel Yiyeceklerin Menülerde Yer Alma Düzeyi: Taraklı Ölçeğinde Bir Araştırma

1.International Sustainable Tourism Congress, Kastamonu, Türkiye, 23 - 25 Kasım 2017, ss.793-801, (Tam Metin Bildiri)

3. Otel İşletmeleri Pazarlama Stratejisi Olarak Helâl Gıda Sertifikasına Nasıl Bakıyor?

1.International Halal Tourism Congress, Alanya, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2017, ss.932-943, (Tam Metin Bildiri)

4. Engelsiz Turizm Açısından Destinasyon Yönetim Örgütünün Önemi

15.Ulusal Turizm Kongresi, Ankara, Türkiye, 13 - 16 Kasım 2014, ss.834-847, (Tam Metin Bildiri)

5. Girdi Çıktı Analizi Kapsamında Türkiye Turizminin Değerlendirilmesi

XI. Geleneksel Turizm Paneli, Sakarya, Türkiye, 16 Nisan 2012, ss.186-200, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 6

1. Doğa Temelli Alternatif Turizm Türleri

Alternatif Turizm, Şule Aydın, Editör, Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Yayınları, Erzurum, 2018

2. Kent Turizmi

Alternatif Turizm, Şule Aydın, Editör, Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Yayınları, Erzurum, 2018

3. Etnik Restoranlar

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Atilla Akbaba ve Neslihan Çetinkaya, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.450-465, 2018

4. Culinary Tourism and Rural Development: Taraklı/Sakarya

Selected Studies on Rural Tourism and Development, Çetin Akkuş ve Gülizar Akkuş, Editör, Cambridge Scholars Publishing, ss.193-204, 2018

6. Kat Hizmetleri Departmanında Çamaşırhane Yönetimi

Kat Hizmetleri Yönetimi, Abdulkadir Koşan, Editör, Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Yayınları, Erzurum, 2016
Metrikler

Yayın

14

Atıf (Diğer Toplam)

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları