Erzurum’un Gastronomi Potansiyelinin Kış Turizmi Açısından Değerlendirilme İmkanları ve Sürdürülebilir Turizme Katkısı
Atıf İçin Kopyala
Arınç K.
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, cilt.24, sa.2, ss.795-815, 2020 (Hakemli Dergi)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
24
Sayı:
2
-
Basım Tarihi:
2020
-
Dergi Adı:
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Academic Search Premier, TR DİZİN (ULAKBİM)
-
Sayfa Sayıları:
ss.795-815
-
Atatürk Üniversitesi Adresli:
Evet