Atatürk Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
The effect of addition Eriobotrya japoni...
The effect of addition Eriobotrya japonica L. marmalade on physicochemical, microbiological, and sensory properties of probiotic yogurts
Turgut T.
,
Diler A.
FRONTIERS IN NUTRITION, cilt.10, ss.1-9, 2023 (SCI-Expanded)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
10
Basım Tarihi:
2023
Doi Numarası:
10.3389/fnut.2023.1151037
Dergi Adı:
FRONTIERS IN NUTRITION
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Directory of Open Access Journals
Sayfa Sayıları:
ss.1-9
Açık Arşiv Koleksiyonu:
AVESİS Açık Erişim Koleksiyonu
Atatürk Üniversitesi Adresli:
Evet