Atatürk Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri Paylaşımı
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Peyniraltı suyu proteinlerinin bazı gıda...
Peyniraltı suyu proteinlerinin bazı gıdalarda sağladığı fonksiyonel ve besinsel avantajlar
Atıf İçin Kopyala
ÇAKMAKÇI S.
,
ŞENGÜL M.
Dünya Gıda, ss.81-84, 2002 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Basım Tarihi:
2002
Dergi Adı:
Dünya Gıda
Sayfa Sayıları:
ss.81-84
Atatürk Üniversitesi Adresli:
Evet