Atatürk Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Betaine and Presence in Cereal Products
Betaine and Presence in Cereal Products
Atıf İçin Kopyala
Boz H.
AYDIN GASTRONOMY, cilt.7, sa.2, ss.367-377, 2023 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Derleme
Cilt numarası:
7
Sayı:
2
Basım Tarihi:
2023
Doi Numarası:
10.17932/iau.gastronomy.2017.016
Dergi Adı:
AYDIN GASTRONOMY
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Sayfa Sayıları:
ss.367-377
Atatürk Üniversitesi Adresli:
Evet