Türkiye Et Üretiminde Koyun Etinin Yeri ve Et Kalitesini Belirleyen Etmenler


Creative Commons License

Dağdelen Türkyilmaz Ü.

Sürdürülebilir Kalkınmada Tarımsal Faaliyetlerin Yeri ve Önemi III, Dr. Ömer Faruk Aslan,Elif Gövez,Ferdanur Özdemir, Editör, Efe Akademi Yayıncılık, İstanbul, ss.235-248, 2024

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2024
  • Yayınevi: Efe Akademi Yayıncılık
  • Basıldığı Şehir: İstanbul
  • Sayfa Sayıları: ss.235-248
  • Editörler: Dr. Ömer Faruk Aslan,Elif Gövez,Ferdanur Özdemir, Editör
  • Atatürk Üniversitesi Adresli: Evet

Özet

TÜRKİYE ET ÜRETİMİNDE KOYUN ETİNİN YERİ ve ET KALİTESİNİ BELİRLEYEN ETMENLER