The effect of storage conditions (temperature, light, time) and variety on the glycoalkaloid content of potato tubers and sprouts
Atıf İçin Kopyala
ŞENGÜL M., KELEŞ F., KELEŞ M. S.
Food Control, cilt.15, sa.4, ss.281-286, 2004 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
15
Sayı:
4
-
Basım Tarihi:
2004
-
Doi Numarası:
10.1016/s0956-7135(03)00077-x
-
Dergi Adı:
Food Control
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.281-286
-
Anahtar Kelimeler:
potato, glycoalkaloid, HPLC, LIQUID-CHROMATOGRAPHIC DETERMINATION, SOLANUM-TUBEROSUM, ALPHA-CHACONINE, CHLOROPHYLL, INHIBITION, PRODUCTS, PLANTS
-
Atatürk Üniversitesi Adresli:
Evet