Kavrulmuş Buğday ve Arpadan Elde Edilen Unların Keklerin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi


KARAOĞLU M. M., Malek S., BEDİR Y., BOZ H.

ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY, cilt.52, ss.288-299, 2021 (Hakemli Dergi) identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 52
  • Basım Tarihi: 2021
  • Doi Numarası: 10.17097/ataunizfd.933210
  • Dergi Adı: ATATÜRK UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL FACULTY
  • Derginin Tarandığı İndeksler: CAB Abstracts, Central & Eastern European Academic Source (CEEAS), Veterinary Science Database, TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.288-299
  • Atatürk Üniversitesi Adresli: Evet