Una ve Tavlama Suyu İle Buğdaya Uygulanan Klorlama İşleminin II: Unun Bazı Hamur ve Ekmek Özelliklerine Etkisi


ÇELİK İ., KOTANCILAR H. G., ERTUGAY Z., ELGÜN A.

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ, cilt.27, sa.2, ss.284-301, 1996 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 27 Sayı: 2
  • Basım Tarihi: 1996
  • Dergi Adı: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
  • Derginin Tarandığı İndeksler: CAB Abstracts, Veterinary Science Database, TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.284-301
  • Atatürk Üniversitesi Adresli: Evet