Atatürk Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri Paylaşımı
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Et ve Et ürünlerinin pişirilmesi esnasın...
Et ve Et ürünlerinin pişirilmesi esnasında oluşan mutajenik ve/veya karsinojenik heterosiklik aromatik aminler.
Atıf İçin Kopyala
SEYYAR E.
,
ŞENER H.
,
ÖZ F.
5. Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015
Yayın Türü:
Bildiri / Özet Bildiri
Basıldığı Ülke:
Türkiye
Atatürk Üniversitesi Adresli:
Evet