Atıf İçin Kopyala
Güler K., Yanık T., Alak G.
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, cilt.2, sa.2, ss.1-9, 2022 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
2
Sayı:
2
-
Basım Tarihi:
2022
-
Doi Numarası:
10.1177/108201322211459
-
Dergi Adı:
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Academic Search Premier, Aquatic Science & Fisheries Abstracts (ASFA), BIOSIS, Biotechnology Research Abstracts, CAB Abstracts, Compendex, EMBASE, Food Science & Technology Abstracts, INSPEC, MEDLINE, Veterinary Science Database, DIALNET
-
Sayfa Sayıları:
ss.1-9
-
Atatürk Üniversitesi Adresli:
Evet