An investigation of slaughter weight and muscle type effects on carcass fatty acid profiles and meat textural characteristics of young Holstein Friesian bulls


Creative Commons License

Özdemir V. F., Koçyiğit R., Yanar M., Aydın R., Diler A., Palangi V., ...Daha Fazla

HELIYON, cilt.10, sa.5, ss.1-5, 2024 (SCI-Expanded)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 10 Sayı: 5
  • Basım Tarihi: 2024
  • Doi Numarası: 10.1016/j.heliyon.2024.e27316
  • Dergi Adı: HELIYON
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, CAB Abstracts, Food Science & Technology Abstracts, Veterinary Science Database, Directory of Open Access Journals
  • Sayfa Sayıları: ss.1-5
  • Atatürk Üniversitesi Adresli: Evet