Atatürk Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri Paylaşımı
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Farklı tatlandırıcılar ile üretilen kızı...
Farklı tatlandırıcılar ile üretilen kızılcık pestillerinin bazı fizikokimyasal özellikleri
Atıf İçin Kopyala
ŞENGÜL M.
,
ÜNVER H.
ATA-Food Journal, cilt.1, sa.1, 2022 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
1
Sayı:
1
Basım Tarihi:
2022
Dergi Adı:
ATA-Food Journal
Atatürk Üniversitesi Adresli:
Evet