Atatürk Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri Paylaşımı
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Isıl İşlem Uygulanmış Et ve Et Ürünlerin...
Isıl İşlem Uygulanmış Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Aminler
Atıf İçin Kopyala
ÖZ F.
,
KAYA M.
Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2004, ss.82
Yayın Türü:
Bildiri / Özet Bildiri
Basıldığı Şehir:
Bursa
Basıldığı Ülke:
Türkiye
Sayfa Sayıları:
ss.82
Atatürk Üniversitesi Adresli:
Evet