Atatürk Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Çiğ ve pastörize inek sütünden yapılan v...
Çiğ ve pastörize inek sütünden yapılan ve farklı ambalaj materyallerinde olgunlaştırılan tulum peynirlerinde bazı kalite kriterleri 1 Peynir suyu ile olan kayıplar ve peynirlerin bazı özellikleri
Atıf İçin Kopyala
ŞENGÜL M.
,
ÇAKMAKÇI S.
Süt Teknolojisi, cilt.1, ss.13-21, 1996 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
1
Basım Tarihi:
1996
Dergi Adı:
Süt Teknolojisi
Sayfa Sayıları:
ss.13-21
Atatürk Üniversitesi Adresli:
Evet