Atatürk Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Peynir lezzeti ve oluşumu II
Peynir lezzeti ve oluşumu II
ÇAKMAKÇI S.
Gıda, cilt.21, ss.269-272, 1996 (TRDizin)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
21
Basım Tarihi:
1996
Dergi Adı:
Gıda
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Sayfa Sayıları:
ss.269-272
Atatürk Üniversitesi Adresli:
Evet