Atatürk Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Sucuk Üretiminde Starter Kültür Kullanım...
Sucuk Üretiminde Starter Kültür Kullanımının Staphylococcus aureus’ un Gelişimi Üzerine Etkisi
KABAN G.
,
KAYA M.
Gıda Kongresi 2005, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2005, ss.187, (Özet Bildiri)
Yayın Türü:
Bildiri / Özet Bildiri
Basıldığı Şehir:
İzmir
Basıldığı Ülke:
Türkiye
Sayfa Sayıları:
ss.187
Atatürk Üniversitesi Adresli:
Evet