Atıf İçin Kopyala
HAYALOĞLU A. A., ÇAKMAKÇI S., Brechany E., Deegan K., McSweeney P.
Journal of Dairy Science, cilt.90, sa.3, ss.1102-1121, 2007 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
90
Sayı:
3
-
Basım Tarihi:
2007
-
Doi Numarası:
10.3168/jds.s0022-0302(07)71597-7
-
Dergi Adı:
Journal of Dairy Science
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.1102-1121
-
Anahtar Kelimeler:
Tulum cheese, packaging material, volatile composition, ripening and proteolysis, CHEDDAR CHEESE, EWES MILK, SENSORY CHARACTERISTICS, FLAVOR DEVELOPMENT, PASTEURIZED MILK, ADJUNCT CULTURE, AROMA COMPOUNDS, DAIRY-PRODUCTS, PROTEOLYSIS, COMPONENTS
-
Atatürk Üniversitesi Adresli:
Evet