Atatürk Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Divle tulum peynirinin kimyasal mikrobi...
Divle tulum peynirinin kimyasal mikrobiyolojik ve duyusal kalite nitelikleri
Atıf İçin Kopyala
KELEŞ A.
,
ATASEVER M.
Süt Teknolojisi, cilt.1, ss.47-53, 1996 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
1
Basım Tarihi:
1996
Dergi Adı:
Süt Teknolojisi
Sayfa Sayıları:
ss.47-53
Atatürk Üniversitesi Adresli:
Hayır