Atıf İçin Kopyala
ÖZ F.
Food Chemistry, cilt.126, sa.4, ss.2010-2016, 2011 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
126
Sayı:
4
-
Basım Tarihi:
2011
-
Doi Numarası:
10.1016/j.foodchem.2010.12.076
-
Dergi Adı:
Food Chemistry
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.2010-2016
-
Anahtar Kelimeler:
Heterocyclic aromatic amines, Meatball, Ready to eat, Solid-phase extraction (SPE), Ultra fast liquid chromatography (UFLC), COOKING METHODS, MEAT DRIPPINGS, FOOD-PRODUCTS, MODEL SYSTEMS, BEEF, MUTAGENS, CHICKEN, QUANTIFICATION, EXTRACTION, EXPOSURE
-
Atatürk Üniversitesi Adresli:
Evet