Atıf İçin Kopyala
Esenbuğa N., Macit M., Karaoglu M., Aksu M. I., Bilgin Ö. C.
Journal of the Science of Food and Agriculture, cilt.88, sa.7, ss.1201-1207, 2008 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
88
Sayı:
7
-
Basım Tarihi:
2008
-
Doi Numarası:
10.1002/jsfa.3199
-
Dergi Adı:
Journal of the Science of Food and Agriculture
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.1201-1207
-
Anahtar Kelimeler:
broiler, humate, performance, carcass, pH, meat colour, storage, packaging, BREAST, QUALITY, ACID, RAW, PH, WEIGHT, PALE, SOFT
-
Atatürk Üniversitesi Adresli:
Evet