Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
WoS Araştırma Alanları: Tarım Süt & Hayvancılık Bilimi, Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Tarım Bilimleri, Beslenme Ve Diyetetik
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Mühendislik ve Teknoloji

Yayınlardaki İsimler: Kavaz Yuksel Arzu, Kavaz Yuksel, A, Kavaz Yuksel, Kavaz Arzu, Kavaz Yuksel A, Arzu Kavaz
Metrikler

Yayın

117

Yayın (WoS)

29

Yayın (Scopus)

28

Atıf (WoS)

428

H-İndeks (WoS)

12

Atıf (Scopus)

482

H-İndeks (Scopus)

13

Atıf (Scholar)

1033

H-İndeks (Scholar)

18

Atıf (TrDizin)

10

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

98

H-İndeks (Sobiad)

5

Atıf (Diğer Toplam)

25

Proje

16

Açık Erişim

15
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim
E-posta
arzukavaz@atauni.edu.tr
Diğer E-posta
arzu-kavaz23@hotmail.com
Web Sayfası
https://avesis.atauni.edu.tr/arzukavaz
İş Telefonu
+90 442 231 2668
Ofis
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
Posta Adresi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü