Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
WoS Araştırma Alanları: Tarım Süt & Hayvancılık Bilimi, Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Tarım Bilimleri, Beslenme Ve Diyetetik
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Mühendislik ve Teknoloji

Yayınlardaki İsimler: Kavaz Yuksel Arzu, Kavaz Yuksel, A, Kavaz Yuksel, Kavaz Arzu, Kavaz Yuksel A, Arzu Kavaz

Metrikler

Yayın

105

Atıf (WoS)

308

H-İndeks (WoS)

9

Atıf (Scopus)

368

H-İndeks (Scopus)

10

Atıf (Scholar)

338

H-İndeks (Scholar)

10

Atıf (TrDizin)

10

H-İndeks (TrDizin)

2

Proje

15

Açık Erişim

14
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

İletişim

E-posta
arzukavaz@atauni.edu.tr
Diğer E-posta
arzu-kavaz23@hotmail.com
Web Sayfası
https://avesis.atauni.edu.tr/arzukavaz
İş Telefonu
+90 442 231 2668
Ofis
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
Posta Adresi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü