Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme Ve Diyetetik
Araştırma Alanları: Sağlık Bilimleri, Beslenme ve Dietetik, Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Biyokimyası, Gıda Teknolojisi, Meyve, Sebze, Kuruyemiş Teknolojisi, Şeker, Şurup, Nişasta, Şekerleme Teknolojisi, Kakao ve Çikolata Ürünleri Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Mühendislik ve Teknoloji

Metrikler

Yayın

73

Atıf (WoS)

514

H-İndeks (WoS)

10

Atıf (Scopus)

632

H-İndeks (Scopus)

10

Atıf (Scholar)

28

H-İndeks(Scholar)

2

Proje

9

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

İletişim