-
2023 - Devam Ediyor Ruminant rasyonlarına yem katkı maddesi olarak katılan Ormangülü Rhododendron türlerinin sindirim parametreleri ve metan üretimine etkisinin in vitro gaz üretim yöntemiyle belirlenmesi
-
2023 - 2024 Bazı Nanopartiküllerin Yeşil Yosun Bitkisi (C. Reinhardtii)?Ne Ilavesinin In Vitro Gaz Ve Metan Üretimi Ile Performans Parametreleri Üzerine Etkisi
TÜBİTAK Projesi , 1002 - Hızlı Destek Programı
Palangi V.(Yürütücü), Kaya A., Ünlü H. B., Macit M., Nadaroğlu H.
-
2022 - 2024 Esmer Irkı Gebe Düvelerde Buzağı Cinsiyetinin Kolostrum Kalitesi Pasif Bağışıklık ve Bazı Biyokimyasal Parametreler Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
BAYRAM B. (Yürütücü), KAYA A., ÖZDEMİR V. F., ERGÜN O. F., TÜRKYILMAZ D., CENGİZ M. M., et al.
-
2022 - 2023 Gıda ve Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi Tavukçuluk Birimi Araştırma Alt Yapısını Güçlendirme ve Yumurta Kalitesinin İyileştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
BİRİNCİ A. (Yürütücü), BÖLÜKBAŞI AKTAŞ Ş. C., CENGİZ M. M., KAYA A.
-
2022 - 2023 Çiçeklenme döneminde hasat edilen fiğ yem bitkisine farklı oranlarda meyve posalarının katılmasının silo kalitesine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2022 - 2023 Gazel formdaki kayın ağacı Fagus orientalis Lipsky yapraklarının süt sığırı TMRlerinde alternatif kaba yem kaynağı olarak kullanılabilirliğinin ve antimetanojenik potansiyelinin in vitro gaz üretim yöntemiyle belirlenmesi
-
2022 - 2022 Koyun-Keçi Sağım Sistemi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
DEMİR O. (Yürütücü), ŞİŞİK OĞRAŞ Ş., KAYA A., ÖZENTÜRK U., ŞENGÜL E., AYDIN M. A.
-
2021 - 2022 Çiçeklenme döneminde hasat edilen İtalyan Çimine (Lolium multiflorum Lam.) farklı oranlarda üre ve melas katılmasının silaj kalitesi ve in vitro sindirilebilirlik parametreleri üzerine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2020 - 2022 Gıda ve Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezinin Yeni Ürün Geliştirme Kapasitesinin Artırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
DEMİR O. (Yürütücü), KAYA A., ŞENGÜL E., AYDIN M. A., ÖZENTÜRK U.
-
2020 - 2021 Gıda ve Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi Tavukçuluk Biriminin Araştırma Alt Yapısının Güçlendirilmesi ve Yumurta Kalitesinin Değerlendirilmesi
-
2019 - 2021 Siyah Çay Atığının İn Vitro Gaz Üretimi Rumen Fermantasyonu ve Yem Değeri Parametreleri Bakımından Bazı Baklagil Yem Bitkileri İle Karşılaştırılması
-
2019 - 2021 Bazı Kaba Yemlerin Nisbi Yem Kalitelerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2018 - 2019 Yerleşim Sıklığı Uygulanan Yumurta Tavuğu Rasyonlarına Farklı Seviyelerde Zeolite Emdirilmiş Kekik Uçucu Yağı Origanum vulgare L İlavesinin Performans Yumurta Kalite Kriterleri Kan Parametreleri ve Oksidatif Stres Parametreleri Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
GÜL M. (Yürütücü), KAYA A., ÖNEL S. E., YILMAZ E., SEZMİŞ G.
-
2018 - 2019 Samanın silaj suyu ile muamelesinin in vitro gaz üretimi ve parametreleri ile metan üretimi üzerine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2014 - 2016 DEĞİŞİK BİTKİ KOMPOZİSYONU İLE TESİS EDİLEN SUNİ MER'ADA BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI
-
2012 - 2013 "DEĞİŞİK FİZİKSEL MUAMELELERE TABİ TUTULAN FİĞİN İN VİTRO GAZ ÜRETİM TEKNİĞİ İLE YEM DEĞERİNİN BELİRLENMESİ
-
2011 - 2012 ETKİL PİLİÇLERDE BAZI BİTKİSEL EKSTRAKT KARIŞIMLARININ LİKİT UYGULAMALARININ PERFORMANS DEĞERLERİ VE KESİN ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE EKTİSİ
-
2011 - 2011 ETKİL PİLİÇ RASYONLARINA BOR (ORTOBORİK ASİT) İLAVESİNİN PERFORMANS DEĞERLERİ İLE TİBİA MİNERAL KONSANTRASYONU VE BAZI KAN PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİSİ