Yayınlar & Eserler

Makaleler 3
Tümü (3)
Diğer Yayınlar (3)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 15

1. Tüketicilerin Hedonik Tüketim Alışkanlıklarının Gıda Alışverişi Kapsamında Değerlendirilmesi

8.Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 11 - 13 Haziran 2019, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

2. Gastronomi Alanında Eğitim Alan Öğrencilerin Gıda Neofili ve Neofobisi Algıları Üzerine Bir Araştırma

8.Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 11 - 13 Haziran 2019, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

3. Gastronomi Alanında Eğitim Alan Öğrencilerin Gıda Neofili ve Neofobisi Algıları Üzerine Bir Araştırma

8.Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 11 - 13 Haziran 2019, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

4. Tüketicilerin Hedonik Tüketim Alışkanlıklarının Gıda Alışverişi Kapsamında Değerlendirilmesi

8.Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 11 - 13 Haziran 2019, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

5. Turizm Sektöründe Müşteri Nezaketsizliğinin Olumsuz Etkilerine Yönelik Bir Yazın İncelemesi

8.Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 11 - 13 Haziran 2019, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

6. Turizm Sektöründe Müşteri Nezaketsizliğinin Olumsuz Etkilerine Yönelik Bir Yazın İncelemesi

8.Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Sinop, Türkiye, 11 - 13 Haziran 2019, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

9. Turizm Lisans Öğrencilerinin Helal Gıdaya Yönelik Tutum ve Davranışları

2.International Halal Tourism Congress, Antalya, Türkiye, 4 - 06 Nisan 2019, ss.81-89, (Tam Metin Bildiri)

10. Turizm Lisans Öğrencilerinin Helal Gıdaya Yönelik Tutum ve Davranışları

2.International Halal Tourism Congress, Antalya, Türkiye, 4 - 06 Nisan 2019, ss.81-89, (Tam Metin Bildiri)

11. ANADOLU’NUN MİRASI EKMEKLERİN DİNİ AÇIDAN ÖNEMİ

Cittaslow Türkiye III- Eko-Gastronomi Kongresi, Türkiye, 29 - 30 Haziran 2018, ss.44-48, (Özet Bildiri)

13. Unutulmaya Yüz Tutmuş Yöresel Yemeklerin Turizm Potansiyeli Sağlamadaki Önemi: Sivas İli Örneği

Uluslararası Kültürel Miras ve Turizm Kongresi, Konya, Türkiye, 19 - 21 Mayıs 2017, ss.737-746, (Tam Metin Bildiri)

14. Konaklama İşletmeleri Mutfaklarında Çalışan İşgörenlerin Fonksiyonel Gıda Ürünlerine Yönelik Yaklaşımları

THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ONFUTURE OF TOURISM, 28 - 30 Eylül 2017, cilt.1, ss.385-395, (Tam Metin Bildiri)

15. GELENEKSEL ÜRÜNLERDE İNOVASYON BELİRLEYİCİLERİ ERZURUM CAĞ KEBABI ÖRNEĞİ

I. Ulusal Alternatif Turizm Kongresi, Erzincan, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2016, ss.315-322, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

18

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

9
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları