Desteklenen Projeler
4
-
2019 - 2020 Kumkuat (Fortunella margarita) meyvesi ile karbon nokta yapıların yeşil sentezi ve iyon sensör uygulamaları
-
2018 - 2019 Erzurum Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü Bilimsel Araştırma Altyapısının Güçlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
NADAROĞLU H. (Yürütücü), ERKAYA KOTAN T., POLATOĞLU B., BİBEROĞLU Ö., KAVAZ YÜKSEL A., BARAN A., et al.
-
2008 - 2010 Bazı Gıda Maddelerinin Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2005 - 2007 Et Ürünlerinde Sorpsiyon İzotermlerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kaya M. (Yürütücü), Kaban G., Polatoğlu B.