SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Convective drying of Cornelian Cherry Fruits (Cornus mas. L): Drying knetics and degradation of Vitamin C
Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi,
, cilt.6, sa.2, ss.406-414, 2017 (Hakemli Dergi)
Sun drying of Cornelian Cherry Fruits (Cornus mas L.)
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.10, sa.1, ss.68-77, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Atatürk Dönemi Şeker Politikası ve Şeker Endüstrisi
Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılında Tarım ve Ormancılık Tarihi Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 18 - 21 Aralık 2023, ss.10-20
Cumhuriyet Dönemi’nde Gıda Mevzuatı
II. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu: 100. Yılında Cumhuriyet, Erzurum, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2023, ss.10-12
Etkin Difüzyon Katsayısı ve Aktivasyon Enerjisi Değerlerinin Kızılcık (Cornus mas L.) Meyvesinde Belirlenmesi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.163
Medical and Aromatic Important Plant Tarhun Artemisia dracunculus L
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry NAFI 2014, 26-29 May 2014, Kusadası / Turkey, KUSADASI / TURKEY, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.337
Beslenme Fizyolojisi Bakımından Doğal Mineralli Sular
Beslenme Fizyolojisi Bakımından Doğal Mineralli Sular. XI. Türk Kaplıca Tıbbı ve Balneoloji Kongresi & II. Spa ve Wellness Sempozyumu, 10-12 Nisan 2014, Gaziantep, Gaziantep, Türkiye, 10 - 12 Nisan 2014, ss.53
A Toxic Element From One Of The Food Contaminants Arsenic
7th International Symposium on Ecology and Environmental Problems ISEEP 2013, 18-21 December 2013, Antalya / Turkey, ANTALYA / TURKEY, Türkiye, 18 - 21 Aralık 2013, ss.156
Cornelian Cherry Cornus mas L an Important Fruit Processed to Traditional Foods in Turkish Culture
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 24-26 October 2013, Ohrid-Struga / Macedonia, OHRID-STRUGA / MACEDONIA, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.412
İnsan Organizmasındaki Fonksiyonları Bakımından Suyun Önemi
Baki Canik Su Medeniyeti Sempozyumu SMS13, 7-9 Ekim 2013, Aksaray, Aksaray, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2013, ss.54-55
Biyolojik Materyallerin Kurutulması
İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, 2-4 Ekim 2013, Niğde, Niğde, Türkiye, 02 Ekim 2013 - 04 Ekim 2012, cilt.2, ss.376-380
Askorbik Asidin Termal Degradasyonunun Konvektif Mikrodalga ve Güneşte Kurutma Prosesleri İle Kurutulan Kızılcık Cornus mas L Meyvesinde Belirlenmesi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, 10-12 Ekim 2012, Hatay, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.579
Konvektif Mikrodalga ve Güneşte Kurutma Prosesleri ile Kızılcık Cornus mas L Meyvesinin Kurutma Kinetiğinin İncelenmesi ve Matematik Modellenmesi
10. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi (UKMK-10), 3-6 Eylül 2012, İstanbul, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2012, ss.165-166
Konvektif Mikrodalga ve Güneşte Kurutma Proseslerinin Kızılcık Cornus mas L Meyvesinin Askorbik Asit C Vitamini İçeriğine Etkilerinin İncelenmesi
10. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi (UKMK-10), 3-6 Eylül 2012, İstanbul, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2012, ss.51-52
Sucuk ve Pastırmanın Nem Adsorpsiyon İzotermlerinden Yararlanarak Termodinamik Özelliklerinin Belirlenmesi
8. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi (UKMK-8), 26-29 Ağustos 2008, Malatya, Malatya, Türkiye, 26 - 29 Ağustos 2008, ss.431-432
Sucuk ve Pastırmanın Nem Adsorpsiyon İzotermlerinin İncelenmesi
8. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi (UKMK-8), 26-29 Ağustos 2008, Malatya, Malatya, Türkiye, 26 - 29 Ağustos 2008, ss.443-444
Kitap & Kitap Bölümleri
Doğal Mineralli Suların İnsan Beslenme Fizyolojisi ve Sağlığı Açısından Yeri ve Önemi
Termal Turizm: (Doğal Mineralli Suların İnsan Beslenme Fizyolojisi ve Sağlığı Açısından Yeri ve Önemi), Prof. Dr. Mustafa ALTINDİŞ, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., Ankara, ss.79-106, 2015