Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Atatürk Dönemi Şeker Politikası ve Şeker Endüstrisi

Tarım ve Ormancılık Tarihi Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 18 - 21 Aralık 2023, ss.10-20

Cumhuriyet Dönemi’nde Gıda Mevzuatı

II. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu: 100. Yılında Cumhuriyet, Erzurum, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2023, ss.10-12

Kızılcığın Konvektif Bir Kurutucuda Kurutulmasında Isı ve Kütle Transfer Katsayıları ve Termodinamik Özelliklerinin Belirlenmesi

3rd International Congress on Engineering Sciences and Multidisciplinary Approaches, İstanbul, Türkiye, 10 - 11 Şubat 2022, sa.52866

A New Carbon Dot Synthesis from Kumquat and Ion Sensor Application

III. International Agricultural, Biological & Life Science Conference AGBIOL, Edirne, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2021, ss.274

Ascorbic Acid Vitamin C Important for Human Nutrition Physiology and Health an Antioxidative Anticarcinogenic Vitamin

1st International Turkic World Conference on Chemical Sciences and Technologies ITWCCST 2015, 27 October and 01 November 2015, Sarajevo / Bosnia and Herzegovina, SARAJEVO / BOSNIA and HERZEGOVıNA, Bosna-Hersek, 27 - 29 Ekim 2015, cilt.1, ss.180 Sürdürülebilir Kalkınma

Medical and Aromatic Important Plant Tarhun Artemisia dracunculus L

International Food Congress Novel Approaches in Food Industry NAFI 2014, 26-29 May 2014, Kusadası / Turkey, KUSADASI / TURKEY, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.337

Beslenme Fizyolojisi Bakımından Doğal Mineralli Sular

Beslenme Fizyolojisi Bakımından Doğal Mineralli Sular. XI. Türk Kaplıca Tıbbı ve Balneoloji Kongresi & II. Spa ve Wellness Sempozyumu, 10-12 Nisan 2014, Gaziantep, Gaziantep, Türkiye, 10 - 12 Nisan 2014, ss.53

A Toxic Element From One Of The Food Contaminants Arsenic

7th International Symposium on Ecology and Environmental Problems ISEEP 2013, 18-21 December 2013, Antalya / Turkey, ANTALYA / TURKEY, Türkiye, 18 - 21 Aralık 2013, ss.156

Cornelian Cherry Cornus mas L an Important Fruit Processed to Traditional Foods in Turkish Culture

The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 24-26 October 2013, Ohrid-Struga / Macedonia, OHRID-STRUGA / MACEDONIA, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.412

İnsan Organizmasındaki Fonksiyonları Bakımından Suyun Önemi

Baki Canik Su Medeniyeti Sempozyumu SMS13, 7-9 Ekim 2013, Aksaray, Aksaray, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2013, ss.54-55

Biyolojik Materyallerin Kurutulması

İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, 2-4 Ekim 2013, Niğde, Niğde, Türkiye, 02 Ekim 2013 - 04 Ekim 2012, cilt.2, ss.376-380

Konvektif Mikrodalga ve Güneşte Kurutma Prosesleri ile Kızılcık Cornus mas L Meyvesinin Kurutma Kinetiğinin İncelenmesi ve Matematik Modellenmesi

10. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi (UKMK-10), 3-6 Eylül 2012, İstanbul, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2012, ss.165-166

Konvektif Mikrodalga ve Güneşte Kurutma Proseslerinin Kızılcık Cornus mas L Meyvesinin Askorbik Asit C Vitamini İçeriğine Etkilerinin İncelenmesi

10. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi (UKMK-10), 3-6 Eylül 2012, İstanbul, İstanbul, Türkiye, 3 - 06 Eylül 2012, ss.51-52

Sucuk ve Pastırmanın Nem Adsorpsiyon İzotermlerinden Yararlanarak Termodinamik Özelliklerinin Belirlenmesi

8. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi (UKMK-8), 26-29 Ağustos 2008, Malatya, Malatya, Türkiye, 26 - 29 Ağustos 2008, ss.431-432

Sucuk ve Pastırmanın Nem Adsorpsiyon İzotermlerinin İncelenmesi

8. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi (UKMK-8), 26-29 Ağustos 2008, Malatya, Malatya, Türkiye, 26 - 29 Ağustos 2008, ss.443-444

Kitap & Kitap Bölümleri

Doğal Mineralli Suların İnsan Beslenme Fizyolojisi ve Sağlığı Açısından Yeri ve Önemi

Termal Turizm: (Doğal Mineralli Suların İnsan Beslenme Fizyolojisi ve Sağlığı Açısından Yeri ve Önemi), Prof. Dr. Mustafa ALTINDİŞ, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., Ankara, ss.79-106, 2015