Makaleler
6
Tümü (6)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
Scopus (4)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (1)
5. Effect of Solid State Fermentation with Whey on Nutrient Composition of Pomegranate Peel Supplemented Sunflower Meal
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society
, cilt.74, sa.3, ss.6163-6170, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
6. Katı Faz Fermentasyonu İle Arpanın Besin Değerinin İyileştirilmesi
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
, cilt.14, sa.3, ss.315-323, 2019 (Scopus, TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
12
8. Effect of Solid-State Fermentation With Whey on Phtic Acid Ratio of Pomegranate Peel Supplemented Sunflower Meal
Muş Ovası Uluslararası Tarım Kongresi, 24 - 27 Eylül 2019, ss.455-457, (Tam Metin Bildiri)
11. The Importance of Eubiotics in Animal Nutrition. 18-20 Ekim 2017, Erzurum
ATAVET I.Uluslararası Katılımlı Öğrenci Kongresi., 18 - 20 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
12. The Importance of Solid State Fermentation in Poultry Nutrition. 18-20 Ekim 2017, Erzurum
ATAVET I.Uluslararası Katılımlı Öğrenci Kongresi., 18 - 20 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
Kitaplar
1
