Desteklenen Projeler
-
2024 - Devam Ediyor Farklı sos çeşitlerinde koruyucu katkı maddeleri ile fitalat esterlerinin tespiti ve tüketici sağlığı açısından olası risklerin değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
DAĞDEMİR E. (Yürütücü), AYAĞ N., BACIOĞLU F. N., GÜRBÜZ Z., TOPDAŞ E. F.
-
2023 - Devam Ediyor Plastik Ambalajda Muhafaza Edilen Propolisli Yaban Mersinli Fonksiyonel İçeceğe Ambalajdan Geçen Fitalatlar İle İçeceğin Fizikokimyasal Özelliklerinin Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitesinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ŞENGÜL M. (Yürütücü), UFUK S., TOPDAŞ E. F., AKSOY S., ZOR M., KARAKÜTÜK İ. A.
-
2022 - 2024 Mide yaralarında etkili Bitkisel yemlik otu ve kara kuşburnu ürün-2
-
2017 - 2019 Nanoemülsifiye Esansiyel Yağlar ile Zenginleştirilmiş Meyveli İçecek
-
2017 - 2017 Çaşır (Ferula Orientalis L) Bitkisinin Farklı Ekstraktlarının Mineral Madde Kompozisyonunun ve Esansiyel Yağının Ratlardaki Diyabetik Yaralar Üzerine Etkisinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ŞENGÜL M. (Yürütücü), TOPDAŞ E. F., TAGHIZADEHGHALEHJOUGHI A., NALCI K. A.