Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
BY-PRODUCTS OF SOME FRUITS AND THEIR BIOACTIVE COMPONENTS
1st INTERNATIONAL 4th TRADITIONAL HEALTH PROFESSIONAL DAYS SYMPOSIUM, Erzurum, Türkiye, 14 - 16 Kasım 2019, ss.93-99
Curcumin: Chemical Structure and Relationship with Various Diseases
2nd INTERNATIONAL CONFERENCE OF TECHNOLOGY AND SCIENCE, Burdur, Türkiye, 14 - 16 Kasım 2019, ss.400-405
RHEOLOGICAL BEHAVIOR OF ICE CREAM MIXES PRODUCED WITH LYOPHILIZED PRICKLY PEAR
The International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, ss.46-50
Some Properties and Usage Areas of Basil (Ocimum basilicum).
Uluslararasi Tibbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, Tabkon’2017, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1
A Medicinal-Aromatic Plant: Coriandrium Sativum L.
International Conference on Advances and Innovations in Engineering (ICAIE), Elazığ, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.2
Effects of Different Drying Methods on The Antioxidant Capacity of Smilax Excelsa L.
Uluslararasi Tibbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, Tabkon’2017, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1
Evaluation of Antioxidant Activity and Total Phenolic Compounds of Micromeria Fruticosa.
International Conference on Advances and Innovations in Engineering (ICAIE), Elazığ, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1
Characteristics and Effective Usage Areas of Rosemary.
Uluslararasi Tibbi ve Aromatik Bitkiler Kongresi, Tabkon’2017, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1
Avokado ve Çekirdeğinin Fonksiyonel Özellikleri.
Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.1
Kokulu Üzüm (Vitis Labrusca)’Ün Biyoaktif Bileşenleri Ve Sağlık Üzerine Etkilerİ
Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.1
Kurutulmuş Trabzon Hurmasının Bazı Kimyasal Özellikleri İle Fenolik Madde ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi.
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.1
Determination of Phenolic Profile and Antioxidant Activity of Different Marmalades.
Mühendislikte Yeni Teknolojiler Sempozyumu (MYT2015), Bayburt, Türkiye, 22 - 24 Ekim 2015, ss.1
The phenolic profile and antioxidant activity of acara pekmez
The 3. ınternational symposium on traditional foods from adriatic to caucasus, 1-4 october 2015 Sarajevo/Bosnia and Herzegovina., 1 - 04 Ekim 2015
Determination of Physico-Chemical Properties, Phenolic Composition and Antioxidant Capacity of Traditionally Produced Kaz Apple Karova
Traditional foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.1-2
A research on Individual Phenolic Content and Antioxidant Activity of A Traditional Product Furuç
The 3rd International Symposium on ‘’Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015
A Natural Food Additive: Propolis.
From Hive To Table 2015, Safety And Authenticity of Bee Products (FHTT2015)., İstanbul, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 2015, ss.1
Yeni Bir Dondurma Çeşidi Üretiminde Kumkuat (Fortunella Margarita)'ın Kullanım İmkanları
Gıda Mühendisliği 5. Öğrenci Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 25 Mayıs 2014, ss.95
Kayısılarda Ultrases Yardımlı Ozmotik Kurutma.
8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2013
The Effect of Pulsed Electric Field on Shelf Life of Milk and Milk Product
4th International Congress on Food and Nutrition, 12 - 14 Ekim 2011
Elmaların Ozmotik Kurutulması Üzerine Ultrases İşleminin Etkisi
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.228
Darbeli Elektriksel Alan Uygulaması İle Süt ve Ürünlerinde Oluşan Maillard Reaksiyonunun Kontrolü
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.1