Eğitim Bilgileri
-
2004 - 2011 Doktora
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Türkiye
-
2000 - 2004 Yüksek Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Türkiye
-
1993 - 1997 Lisans
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Türkiye
Yaptığı Tezler
-
2011 Doktora
Farklı Stabilizatör Madde Kullanılarak Üretilen Yoğurtların Çeşitli Kalite Niteliklerinin Depolama Periyodu Boyunca İncelenmesi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2004 Yüksek Lisans
Değişik Baharat Uçucu Yağlarının Dondurmanın Mikrobiyolojik ve Fiziksel Kalitesi Üzerine Etkileri
Atatürk Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
-
2022Sertifikalı KVKK Eğitimi
Güvenlik , Veri Yönetim Ofisi ile Atatürk Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi
-
2021Stratejik Plan ve Nitelikli Eğitimde Program Güncelleme Çalıştayı
Diğer , Atatürk Üniversitesi
-
2020GIDA GÜVENLİĞİ VE DENETİM EĞİTİMİ BAŞARI SERTİFİKASI
Turizm , Unilever Food Solutions, Gıda Güvenliği Derneği ve Diversey Consulting
-
2017TEMEL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ KATILIM BELGESİ
İş Sağlığı ve Güvenliği , Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı
-
2015Mühendislikte Yeni Teknolojiler Sempozyumu
Diğer , Atatürk Üniversitesi
-
2015Projemi Yazıyorum (Tübitak 2237Proje Etkinliği)
Diğer , Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi