Articles Published in Other Journals
Erzurum İlinin Turizm Potansiyelinin Belirlenmesi: Üniversite Öğrencilerinin Algısı Üzerine Bir Araştırma
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
, vol.26, pp.213-217, 2023 (Peer-Reviewed Journal)
The Impact of Restaurant Experience on Customer Satisfaction and Behavioral Intention: The Case of Van
Journal of Academic Tourism Studies
, vol.4, pp.63-76, 2023 (Peer-Reviewed Journal)
DO TOURISM GUIDANCE STUDENTS HAVE THE BRAND AWARENESS OF GÖBEKLİTEPE?
İŞLETME EKONOMİ VE YÖNETİM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, vol.6, no.1, pp.118-131, 2023 (Peer-Reviewed Journal)
Erzincan Yöresel Mutfak Kültürü Unsuru Olan Tarhananın Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, vol.7, no.1, pp.328-339, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
Genel Olarak Otel İşletmelerini Etkileyen Sorunlar Doğu Anadolu Bölgesindeki Otel İşletmelerine Yönelik Bir Uygulama
Gazi Üniversitesi Turizm ve Ticaret Eğitim Fakültesi Dergisi
, no.2, pp.1-21, 2013 (Peer-Reviewed Journal)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
SEYAHAT ACENTELERİNDE DİJİTALLEŞME ÜZERİNE BİR SWOT ANALİZİ
1st International Conference on Engineering, Natural and Social Sciences, Konya, Turkey, 21 - 23 December 2022, pp.73-83
Sürdürülebilir Turizm Açısından Afyonkarahisar Frig Vadisi’ndeki Gelişmelerin Swot Analizi İle İncelenmesi
3. Turizmde Mimarlık ve Kültürel Miras Kongresi, Karabük, Turkey, 6 - 08 June 2022, pp.5-6

Gastronomi turizmi çerçevesinde Erzurum yöresel mutfağının incelenmesi
1. ulusal alternatif turizm kongresi, Erzincan, Turkey, 7 - 09 April 2016
ekolojik çiftliklerin alternatif turizm açısından değerlendirilmesi erzurum ili örneği
1.ulusal alternatif turizm kongresi, Turkey, 7 - 09 April 2016
Konaklama İşletmelerinde Çalışan İş Görenlerin Kişilik Özellikleri İle Çatışma Yönetim Tarzları Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi
12. Ulusal İşletmecilik Kongresi, Turkey, 2 - 04 May 2013, pp.386-397
Books & Book Chapters
Gastronomi Fuarları, Festivalleri ve Etkinlikleri
in: Gastronomi Destinasyonlarında Kaynaklar, Ürünler ve Bileşenler , Zühal AKSAKALLI BAYRAKTAR, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.127-138, 2024
Film Teması
in: UNESCO YARATICI ŞEHİRLER VE SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM , Fatma Başar Yusuf Bayraktar, Editor, Nobel Yayınevi, Ankara, pp.33-41, 2022

TURİZM İŞLETMELERİNDE RENKLERLE İLETİŞİM
in: TURİZM İLETİŞİMİNDE YENİ YAKLAŞIMLAR, Yusuf Bayraktar, Editor, Efe Akademik Yayıncılık, İstanbul, pp.55-67, 2022
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNİN PAZARLAMASINDA TÜKETİCİ DAVRANIŞI VE KARAR VERME SÜRECİ
in: Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar XVII, Dr. Öğr. Üyesi Murat BAŞ, Editor, EĞİTİM YAYINEVİ, Ankara, pp.417-433, 2022
Slow Cities and Alternative Tourism
Detay Yayıncılık, Ankara, 2020
Efeler Diyarı Yenipazar
in: Yavaş Şehirler ve Alternatif Turizm, Fatma BAŞAR, Tuba TÜRKMENDAĞ, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.67-77, 2020
BAYRAK VE TAŞIT PROTOKOLÜ
in: PROTOKOL VE SOSYAL DAVRANIŞ KURALLARI, Erkan SAĞLIK, Editor, ERZURUM AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ, 2016
Episodes in the Encyclopedia
Erzurum Ulu Camii
Detay Yyaıncılık, pp.30-40, 2022
Tur Yöneticisi
Detay yayıncılık, pp.30-40, 2022
Karatay Medresesi
Detay Yayıncılık, pp.30-40, 2022
Yabancı Bağımsız Tur
Detay yayıncılık, pp.30-40, 2022