Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Erzurum İlinin Turizm Potansiyelinin Belirlenmesi: Üniversite Öğrencilerinin Algısı Üzerine Bir Araştırma
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
, cilt.26, ss.213-217, 2023 (Hakemli Dergi)
The Impact of Restaurant Experience on Customer Satisfaction and Behavioral Intention: The Case of Van
Journal of Academic Tourism Studies
, cilt.4, ss.63-76, 2023 (Hakemli Dergi)
DO TOURISM GUIDANCE STUDENTS HAVE THE BRAND AWARENESS OF GÖBEKLİTEPE?
İŞLETME EKONOMİ VE YÖNETİM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, cilt.6, sa.1, ss.118-131, 2023 (Hakemli Dergi)
Erzincan Yöresel Mutfak Kültürü Unsuru Olan Tarhananın Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.7, sa.1, ss.328-339, 2019 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
SEYAHAT ACENTELERİNDE DİJİTALLEŞME ÜZERİNE BİR SWOT ANALİZİ
1st International Conference on Engineering, Natural and Social Sciences, Konya, Türkiye, 21 - 23 Aralık 2022, ss.73-83
Sürdürülebilir Turizm Açısından Afyonkarahisar Frig Vadisi’ndeki Gelişmelerin Swot Analizi İle İncelenmesi
3. Turizmde Mimarlık ve Kültürel Miras Kongresi, Karabük, Türkiye, 6 - 08 Haziran 2022, ss.5-6
Gastronomi turizmi çerçevesinde Erzurum yöresel mutfağının incelenmesi
1. ulusal alternatif turizm kongresi, Erzincan, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2016
ekolojik çiftliklerin alternatif turizm açısından değerlendirilmesi erzurum ili örneği
1.ulusal alternatif turizm kongresi, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2016
Konaklama İşletmelerinde Çalışan İş Görenlerin Kişilik Özellikleri İle Çatışma Yönetim Tarzları Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi
12. Ulusal İşletmecilik Kongresi, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2013, ss.386-397
Kitap & Kitap Bölümleri
Gastronomi Fuarları, Festivalleri ve Etkinlikleri
Gastronomi Destinasyonlarında Kaynaklar, Ürünler ve Bileşenler , Zühal AKSAKALLI BAYRAKTAR, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.127-138, 2024
Film Teması
UNESCO YARATICI ŞEHİRLER VE SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM , Fatma Başar Yusuf Bayraktar, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.33-41, 2022
TURİZM İŞLETMELERİNDE RENKLERLE İLETİŞİM
TURİZM İLETİŞİMİNDE YENİ YAKLAŞIMLAR, Yusuf Bayraktar, Editör, Efe Akademik Yayıncılık, İstanbul, ss.55-67, 2022
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNİN PAZARLAMASINDA TÜKETİCİ DAVRANIŞI VE KARAR VERME SÜRECİ
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar XVII, Dr. Öğr. Üyesi Murat BAŞ, Editör, EĞİTİM YAYINEVİ, Ankara, ss.417-433, 2022
Yavaş Şehirler ve Alternatif Turizm
Detay Yayıncılık, Ankara, 2020
Erzurum Palandöken Kayak Merkezi
Türkiye'nin Kış Turizmi Merkezleri ve Potansiyeli , Erkan Sağlık,Muharrem Tuna, Editör, Eğitim Kitabevi, Konya, ss.258-270, 2020
Efeler Diyarı Yenipazar
Yavaş Şehirler ve Alternatif Turizm, Fatma BAŞAR, Tuba TÜRKMENDAĞ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.67-77, 2020
BAYRAK VE TAŞIT PROTOKOLÜ
PROTOKOL VE SOSYAL DAVRANIŞ KURALLARI, Erkan SAĞLIK, Editör, ERZURUM AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ, 2016
Ansiklopedide Bölümler
Erzurum Ulu Camii
Detay Yyaıncılık, ss.30-40, 2022
Tur Yöneticisi
Detay yayıncılık, ss.30-40, 2022
Karatay Medresesi
Detay Yayıncılık, ss.30-40, 2022
Yabancı Bağımsız Tur
Detay yayıncılık, ss.30-40, 2022