Makaleler
9
Tümü (9)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (1)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (3)
3. Erzurum İlinin Turizm Potansiyelinin Belirlenmesi: Üniversite Öğrencilerinin Algısı Üzerine Bir Araştırma
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
, cilt.26, ss.213-217, 2023 (Hakemli Dergi)
4. The Impact of Restaurant Experience on Customer Satisfaction and Behavioral Intention: The Case of Van
Journal of Academic Tourism Studies
, cilt.4, ss.63-76, 2023 (Hakemli Dergi)
6. DO TOURISM GUIDANCE STUDENTS HAVE THE BRAND AWARENESS OF GÖBEKLİTEPE?
İŞLETME EKONOMİ VE YÖNETİM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ
, cilt.6, sa.1, ss.118-131, 2023 (Hakemli Dergi)
7. Erzincan Yöresel Mutfak Kültürü Unsuru Olan Tarhananın Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.7, sa.1, ss.328-339, 2019 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
10
1. SOKAK LEZZETLERİNİN GASTRONOMİK DEĞERİ: VAN SOKAK LEZZETLERİ
IWACT’25 9th INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Bitlis, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2025, ss.549-557, (Tam Metin Bildiri)
5. Sürdürülebilir Turizm Açısından Afyonkarahisar Frig Vadisi’ndeki Gelişmelerin Swot Analizi İle İncelenmesi
3. Turizmde Mimarlık ve Kültürel Miras Kongresi, Karabük, Türkiye, 6 - 08 Haziran 2022, ss.5-6, (Özet Bildiri)
8. ekolojik çiftliklerin alternatif turizm açısından değerlendirilmesi erzurum ili örneği
1.ulusal alternatif turizm kongresi, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2016, (Tam Metin Bildiri)
9. Gastronomi turizmi çerçevesinde Erzurum yöresel mutfağının incelenmesi
1. ulusal alternatif turizm kongresi, Erzincan, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2016, (Tam Metin Bildiri)
10. Konaklama İşletmelerinde Çalışan İş Görenlerin Kişilik Özellikleri İle Çatışma Yönetim Tarzları Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi
12. Ulusal İşletmecilik Kongresi, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2013, ss.386-397, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
14
1. Gastronomi Fuarları, Festivalleri ve Etkinlikleri
Gastronomi Destinasyonlarında Kaynaklar, Ürünler ve Bileşenler , Zühal AKSAKALLI BAYRAKTAR, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.127-138, 2024
3. Film Teması
UNESCO YARATICI ŞEHİRLER VE SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM , Fatma Başar Yusuf Bayraktar, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.33-41, 2022
4. TURİZM İŞLETMELERİNDE RENKLERLE İLETİŞİM
TURİZM İLETİŞİMİNDE YENİ YAKLAŞIMLAR, Yusuf Bayraktar, Editör, Efe Akademik Yayıncılık, İstanbul, ss.55-67, 2022
5. Turizm İşletmelerinde Renklerle İletişim
Turizm İletişiminde Yeni Yaklaşımlar, Yusuf Bayraktar, Editör, Efe Akademi Yayınları, İstanbul, ss.55-67, 2022
6. YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNİN PAZARLAMASINDA TÜKETİCİ DAVRANIŞI VE KARAR VERME SÜRECİ
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Uluslararası Araştırmalar XVII, Dr. Öğr. Üyesi Murat BAŞ, Editör, EĞİTİM YAYINEVİ, Ankara, ss.417-433, 2022
8. Yavaş Şehirler ve Alternatif Turizm
Detay Yayıncılık, Ankara, 2020
9. ERZURUM PALANDÖKEN KAYAK MERKEZİ
Türkiye'nin Kış Turizmi Merkezleri ve Potansiyeli, Prof. Dr. Erkan SAĞLIK, Prof. Dr. Muharrem TUNA, Editör, EĞİTİM YAYINEVİ, Konya, ss.258-270, 2020
10. Efeler Diyarı Yenipazar
Yavaş Şehirler ve Alternatif Turizm, Fatma BAŞAR, Tuba TÜRKMENDAĞ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.67-77, 2020
13. BAYRAK VE TAŞIT PROTOKOLÜ
PROTOKOL VE SOSYAL DAVRANIŞ KURALLARI, Erkan SAĞLIK, Editör, ERZURUM AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ, 2016
Ansiklopedide Bölümler
5
1. Erzurum Ulu Camii
Detay Yyaıncılık, ss.30-40, 2022
2. Tur Yöneticisi
Detay yayıncılık, ss.30-40, 2022
3. Karatay Medresesi
Detay Yayıncılık, ss.30-40, 2022
4. Erzurum
Detay Yayıncılık, ss.7-77, 2022
5. Yabancı Bağımsız Tur
Detay yayıncılık, ss.30-40, 2022