GIDA TEKNOLOJİSİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ (Teori, Uygulama ve Yeni Paradigmalar) , SALİH ÖZDEMİR,CİHAT ÖZDEMİR,ÖMER FARUK ASLAN, Editör, EFEAKADEMİ YAYINLARI, İstanbul, ss.31-42, 2024
BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİMDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İNCELEME, UYGULAMA VE GELECEK PERSPEKTİFLERİ , Dr. Öğr. Üyesi Doğan TÜRKYILMAZ,Arş. Gör. Dr. Ülkü DAĞDELEN, Editör, EFEAKADEMİ YAYINLARI, İstanbul, ss.23-34, 2024
Bitkisel ve Hayvansal Üretimde Sürdürülebilirlik İnceleme, Uygulama ve Gelecek Perspektifleri, TÜRKYILMAZ DOĞAN, DAĞDELEN TÜRKYILMAZ ÜLKÜ, Editör, Efe Akademi, ss.7-22, 2024
SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMADA TARIMSAL FAALİYETLERİN YERİ VE ÖNEMİ 2, Öğr. Gör. Dr. Ömer Faruk ASLAN,Öğr. Gör. Elif GÖVEZ, Editör, efe akademi yayınları, İstanbul, ss.31-42, 2023
Sürdürülebilir Kalkınmada Tarımsal Faaliyetlerin Yeri ve Önemi 2, SLAN ÖMER FARUK, GÖVEZ ELİF, Editör, Efe Akademi Yayıncılık, Erzurum, ss.87-100, 2023