Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 2
  • 2024 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • 2010 - 2024 Öğretim Görevlisi

    Atatürk Üniversitesi, Pasinler Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri

Yönetimsel Görevler 1
  • 2010 - 2024 Bölüm Başkanı

    Atatürk Üniversitesi, Pasinler Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri

Verdiği Dersler 33
  • Lisans

    Yiyecek İçecek İşletmeciliği

    Türk Mutfak Kültürü Uygulamaları

    Türk Mutfak Kültürü Uygulamaları

    sokak lezzetleri

    soğuk mutfak

    Türk Mutfak Kültürü

    füzyon mutfak

    füzyon mutfak

    yiyecek içecek işletmeciliği

    Türk Mutfak Kültürü

    sokak lezzetleri

    soğuk mutfak

    sokak lezzetleri

    sokak lezzetleri

    Kültürel Miras Yönetimi

  • Ön Lisans

    Sunum Yöntem Ve Teknikleri

    Dosyalama ve Arşivleme Teknikleri

    Toplantı Yönetimi

    Ön Büro Hizmetleri

    Banket Yönetimi Sürdürülebilir Kalkınma

    Genel Turizm

    Kat Hizmetleri

    Turizm Coğrafyası

    Otelcilik Otomasyon Sistemleri Sürdürülebilir Kalkınma

    Yiyecek İçecek Servisi I

    Konaklama İşletmeciliği Sürdürülebilir Kalkınma

    Mutfak Hizmetleri Yönetimi Sürdürülebilir Kalkınma

    Gıda ve Personel Hijyeni Sürdürülebilir Kalkınma

    Menü Planlaması Sürdürülebilir Kalkınma

    Yiyecek İçecek Servisi II Sürdürülebilir Kalkınma

    Dünya Mutfağına Genel Bakış

    Uluslararası Turizm Sürdürülebilir Kalkınma

    Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acenteciliği Sürdürülebilir Kalkınma