Akademik Ünvanlar
2
-
2024 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
-
2010 - 2024 Öğretim Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Pasinler Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
Yönetimsel Görevler
1
-
2010 - 2024 Bölüm Başkanı
Atatürk Üniversitesi, Pasinler Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri
Verdiği Dersler
33
-
Lisans
Yiyecek İçecek İşletmeciliği
Türk Mutfak Kültürü Uygulamaları
Türk Mutfak Kültürü Uygulamaları
sokak lezzetleri
soğuk mutfak
Türk Mutfak Kültürü
füzyon mutfak
füzyon mutfak
yiyecek içecek işletmeciliği
Türk Mutfak Kültürü
sokak lezzetleri
soğuk mutfak
sokak lezzetleri
sokak lezzetleri
Kültürel Miras Yönetimi
-
Ön Lisans
Sunum Yöntem Ve Teknikleri
Dosyalama ve Arşivleme Teknikleri
Toplantı Yönetimi
Ön Büro Hizmetleri
Banket Yönetimi
Genel Turizm
Kat Hizmetleri
Turizm Coğrafyası
Otelcilik Otomasyon Sistemleri
Yiyecek İçecek Servisi I
Konaklama İşletmeciliği
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
Gıda ve Personel Hijyeni
Menü Planlaması
Yiyecek İçecek Servisi II
Dünya Mutfağına Genel Bakış
Uluslararası Turizm
Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acenteciliği