Yayınlar & Eserler

Makaleler 11
Tümü (11)
SCI-E, SSCI, AHCI (10)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (10)
Scopus (10)
TRDizin (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 3

1. RHEOLOGICAL BEHAVIOR OF ICE CREAM MIXES PRODUCED WITH LYOPHILIZED PRICKLY PEAR

The International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, ss.46-50, (Tam Metin Bildiri)

2. Kayısılarda Ultrases Yardımlı Ozmotik Kurutma.

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

3. The Effect of Ultrasound Process on Osmotic Dehydration of Apples

Advanced Nonthermal Processing in Food Technology: Effects on Quality and Shelf Life of Food and Beverages (ANPFT2012), 7 - 10 Mayıs 2012, (Özet Bildiri)
Metrikler

Yayın

14

Yayın (WoS)

10

Yayın (Scopus)

10

Atıf (WoS)

305

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

276

H-İndeks (Scopus)

7

Proje

3