Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2019 - Devam Ediyor Prof.Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

  • 2014 - 2019 Doç.Dr.

    Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

  • 2009 - 2014 Dr.Öğr.Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

  • 2000 - 2009 Araştırma Görevlisi

    Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Yönetimsel Görevler

  • 2021 - Devam Ediyor Bölüm Başkan Yardımcısı

    Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

  • 2020 - Devam Ediyor BAP Alt Komisyon Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi

  • 2021 - 2023 Etik Kurul Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi

  • 2021 - 2022 Birim Kalite Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi

  • 2013 - 2018 Bölüm Başkan Yardımcısı

    Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Verdiği Dersler

  • Yüksek Lisans Gıda Hijyeni

  • Lisans Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

  • Doktora Süt Kimyası

  • Doktora Besinlerin Kalite Kontrolü II

  • Yüksek Lisans Gıda Mevzuatı I

  • Lisans Süt Ürünleri ve Teknolojisi

  • Yüksek Lisans Besinlerin Kalite Kontrolü

  • Lisans Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

  • Lisans Mezuniyet tezi

  • Lisans Mezuniyet tezi I

  • Doktora Besin Mikrobiyolojisi II

  • Doktora Gıda Analiz Yöntemleri II

  • Yüksek Lisans Veteriner Gıda Bilimi

  • Lisans Gıda mevzuatı

  • Lisans Gıda Hijyeni ve Teknolojisi II

  • Lisans Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

  • Lisans Gıda IV

  • Lisans Süt Hijyeni ve Teknolojisi

  • Lisans Gıda Muhafaza Teknikleri

  • Lisans Gıda III

  • Doktora Su Ürünleri Teknolojisi

  • Doktora Besin İşyerlerinde Temizlik Dezenfeksiyon

  • Lisans Süt Hijyeni ve Teknolojisi

  • Lisans Seminer

  • Lisans Gıda I

  • Yüksek Lisans Konserve Teknolojisi