Yayınlar & Eserler

Makaleler 38
Tümü (38)
SCI-E, SSCI, AHCI (24)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (27)
ESCI (3)
Scopus (28)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (7)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 39

1. PROBIOTIC LACTIC ACID BACTERIA

1st INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON RECENT ADVANCES IN FUNDAMENTAL AND APPLIED SCIENCES (ISFAS-2021), Erzurum, Türkiye, 10 - 12 Eylül 2021, ss.44, (Özet Bildiri)

2. Molecular Characterization of Lactic Acid Bacteria from Cheese Samples

2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD, AGRICULTURE AND ANIMAL SCIENCES, 8 - 11 Kasım 2019, (Özet Bildiri)

4. Identification of lactic acid bacteria isolated from Turkey dryfermented sausage

7th InternationalMolecular Biology and BiotechnologyCongress, 25 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

7. Determination of protease enzyme production potentials ofthermophilic bacteria isolated from hot water springs

7th Internatıonal Molecular Bıology And Bıotechnology Congress, Konya, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.1-3, (Özet Bildiri)

18. A research on thermophilic bacteria and their enzyme profile in different geothermal regions of Turkey

41st FEBS Congress on Molecular and Systems Biology for a Better Life, Kusadasi, Türkiye, 3 - 08 Eylül 2016, cilt.283, ss.225, (Özet Bildiri) identifier

21. Molecular Characterization of Cellulolytic Bacteria Colected Rumen Samples from Erzurum Slaughter House

Intenational Conference on Advances in Natural and Applied Sciences, 21 - 23 Nisan 2016, (Tam Metin Bildiri)

29. IDENTIFICATION OF LISTERIA MONOCYTOGENES ISOLATED FROM CHICKEN SAMPLES IN ERZURUM TURKEY

International VETistanbul Group Congress 2015, Saint Peter, Guernsey Ve Alderney, 7 - 09 Nisan 2015, ss.574

30. Isolation and identification of thermophilic bacteria from different geothermal areas in Turkey

III. International Congress of the Molecular Biology and Association, İzmir, 10 - 12 Eylül 2014, (Özet Bildiri)

34. Genetic diversity of Listeria monocytogenes isolated from retail beef in Erzurum, Turkey

Eurobiotech Agriculture Symposium, Kayseri, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, cilt.161, ss.36, (Özet Bildiri) identifier

39. Hellim Peyniri Üretiminde Glukano Delta Lakton Kullanımı

2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006, ss.48
Kitaplar 2

1. Gıda Güvenliğinin Temel Prensipleri

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN ÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI, Erzurum, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

2. Turkiye Klinikleri Food Sciences-Special Topics

Turkiye Klinikleri Food Sciences-Special Topics, Mustafa ATASEVER, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.86-91, 2019
Metrikler

Yayın

83

Yayın (WoS)

29

Yayın (Scopus)

28

Atıf (WoS)

518

H-İndeks (WoS)

13

Atıf (Scopus)

650

H-İndeks (Scopus)

16

Atıf (Scholar)

909

H-İndeks (Scholar)

16

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

12

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

5

Proje

15

Tez Danışmanlığı

6

Açık Erişim

8
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları