Desteklenen Projeler
-
2022 - Devam Ediyor Farklı Süt Ürünlerinde Bulunan Mayaların Biyokimyasal ve Moleküler Yöntemler ile İdentifikasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
URÇAR GELEN S. (Yürütücü), BALTACI M. Ö., ADIGÜZEL A., ATASEVER M., ÇANAKÇI ADIGÜZEL G.
-
2021 - 2024 Bazı Mikrobiyal Polisakkaritlerin Biyoteknolojik ve Tıbbi Potansiyellerinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ADIGÜZEL A. (Yürütücü), ALBAYRAK Ş., ARSLAN N. P., AYKUTOĞLU G., TAŞKIN M., ÇANAKÇI ADIGÜZEL G.
-
2021 - 2021 Minik Ellerdeki Dünya
-
2020 - 2021 Çiğ tavuk örneklerinde bulunan patojenik bakterilerin Real Time PCR yöntemi ile tespiti
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BALTACI M. Ö. (Yürütücü), ÇANAKÇI ADIGÜZEL G., ALBAYRAK Ş., ADIGÜZEL A., ÖMEROĞLU M. A.
-
2020 - 2021 Çiğ Süt Örneklerinde Ağır Metal Düzeyinin Belirlenmesi
-
2015 - 2018 BAZI BAKTERİLERDEN PROTEAZ ENZİMİNİN SAFLAŞTIRILMASI, KARAKTERİZASYONU VE BİYOTEKNOLOJİK UYGULANABİLİRLİĞİNİN ARAŞTIRILMASI"
-
2015 - 2017 BEYAZ PEYNİR ÖRNEKLERİNDEN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN İZOLASYONU VE MOLEKÜLER KARAKTERİZASYONU
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ADIGÜZEL A. (Yürütücü), ÇANAKÇI ADIGÜZEL G., BALTACI M. Ö., AKBULUT S., GENÇ B., SARI B., et al.
-
2015 - 2017 SUCUKTAN LAKTİK ASİT BAKTERİLERİNİN İZOLASYONU, İDENTİFİKASYONU VE KSİLANAZ ENZİMİNİN SAFLAŞTIRILMASI, KARAKTERİZASYONU
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇANAKÇI ADIGÜZEL G. (Yürütücü), AKBULUT S., GENÇ B., SARI B., TARAKÇIOĞLU S., ADIGÜZEL A., et al.
-
2015 - 2016 LACTOBACİLLUS PLANTARUM M24 BAKTERİSİNDEN LİPAZ ENZİMİNİN SAFLAŞTIRILMASI, KARAKTERİZASYONU
-
2011 - 2012 PERAKENDE ÇİĞ TAVUK ETİNDEN CAMPYLOBACTER TÜRLERİNİN İZOLASYONU VE MOLEKÜLER KARAKTERİZASYONU
-
2009 - 2012 Kaşar Peynirinde Laktik Asit Bakterilerinin ve Katalaz Pozitif Kokların İzolasyonu ve İdentifikasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Urçar Gelen S., Atasever M. (Yürütücü), Aydemir Atasever M., Çanakçı Adıgüzel G.
-
2010 - 2011 GIDA KONTROL LABARATUARI KURULUŞ VE ÇALIŞMA İZNİ ALINMASI ÖNCESİ EKSİKLERİNİN GİDERİLMESİ