Doç. Dr. Mustafa DERMAN
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Atatürk Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Desteklenen Projeler
Desteklenen Projeler
2022 - 2024
Kırmızı pancardan elde edilen fermente içeceğin saklanma koşullarına bağlı olarak aromatik profili ve biyolojik aktif bileşenlerinin toplam miktarı üzerindeki etkisinin incelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KURBANOĞLU E. B.
(Yürütücü),
DERMAN M.
,
ÖZDAL M.