Doç. Dr. Mustafa DERMAN
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Atatürk Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Desteklenen Projeler
Desteklenen Projeler
2022 - 2024
Kırmızı pancardan elde edilen fermente içeceğin saklanma koşullarına bağlı olarak aromatik profili ve biyolojik aktif bileşenlerinin toplam miktarı üzerindeki etkisinin incelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
DERMAN M.
,
ÖZDAL M.