Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 2
  • 2018 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

  • 2009 - 2018 Araştırma Görevlisi

    Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Yönetimsel Görevler 8
  • 2024 - Devam Ediyor OLGUNLAŞMA EĞİTİMİ KOMİSYONU

    Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

  • 2022 - Devam Ediyor MUAYENE VE HURDAYA AYIRMA KOMİSYONU

    Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

  • 2021 - Devam Ediyor Akreditasyon, Sürekli Gelişim ve Yenilenme Kurulu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

  • 2021 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

  • 2021 - Devam Ediyor EĞİTİM-ÖĞRETİM KOMİSYONU

    Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

  • 2020 - Devam Ediyor AKREDİTASYON KOMİSYONU (ULUSAL VE ULUSLARARASI)

    Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

  • 2022 - 2023 TIBBİ VE KİMYASAL ATIK YÖNETİMİ KOMİSYONU

    Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

  • 2021 - 2021 Bölüm Başkan Yardımcısı

    Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Verdiği Dersler 30
  • Doktora

    Gıda Sanayinde Kullanılan Starter Kültürler

    Gıda Ambalajlama Teknikleri

    Süt Ürünleri Mikrobiyolojisi

    Et ve Et Ürünleri Kalite Kontrolü

  • Yüksek Lisans

    Su Hijyeni I

    Süt Ürünlerinin Kimyasal Analizleri

    Kanatlı Ürünlerin Hijyen ve Teknolojisi

    Gıda Laboratuvar Teknikleri

    Gıda Analiz Yöntemleri I

  • Lisans

    Besin Gıda Hijyeni

    Fermente ve Fonksiyonel Besinler

    Gıda Güvenliği

    Besin İşletmelerinde Hijyen Kontrolü

    Süt Ürünleri ve Tekolojisi

    Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

    Mezuniyet Tezi I

    Mezuniyet Tezi II

    GIDA MEVZUATI

    Gıda İşletmelerinde Hijyen Kontrolü

    Kanatlı Hayvan Ürünleri ve Teknolojisi

    Gıda III

    Gıda Kalite Kontrol Sistemleri

    Gıda II

    Seminer

    Mezuniyet Tezi

    Seminer

    Gıda IV

    Gıda I

    Gıda Hijyeni ve Teknolojisi II

  • Ön Lisans

    Bal ve Şekerli Ürünlerin Analizleri