-
2018 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2009 - 2018 Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2024 - Devam Ediyor OLGUNLAŞMA EĞİTİMİ KOMİSYONU
Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2022 - Devam Ediyor MUAYENE VE HURDAYA AYIRMA KOMİSYONU
Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2021 - Devam Ediyor Akreditasyon, Sürekli Gelişim ve Yenilenme Kurulu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2021 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2021 - Devam Ediyor EĞİTİM-ÖĞRETİM KOMİSYONU
Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2020 - Devam Ediyor AKREDİTASYON KOMİSYONU (ULUSAL VE ULUSLARARASI)
Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2022 - 2023 TIBBİ VE KİMYASAL ATIK YÖNETİMİ KOMİSYONU
Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2021 - 2021 Bölüm Başkan Yardımcısı
Atatürk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin-Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
Doktora
Gıda Sanayinde Kullanılan Starter Kültürler
Gıda Ambalajlama Teknikleri
Süt Ürünleri Mikrobiyolojisi
Et ve Et Ürünleri Kalite Kontrolü
-
Yüksek Lisans
Su Hijyeni I
Süt Ürünlerinin Kimyasal Analizleri
Kanatlı Ürünlerin Hijyen ve Teknolojisi
Gıda Laboratuvar Teknikleri
Gıda Analiz Yöntemleri I
-
Lisans
Besin Gıda Hijyeni
Fermente ve Fonksiyonel Besinler
Gıda Güvenliği
Besin İşletmelerinde Hijyen Kontrolü
Süt Ürünleri ve Tekolojisi
Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Mezuniyet Tezi I
Mezuniyet Tezi II
GIDA MEVZUATI
Gıda İşletmelerinde Hijyen Kontrolü
Kanatlı Hayvan Ürünleri ve Teknolojisi
Gıda III
Gıda Kalite Kontrol Sistemleri
Gıda II
Seminer
Mezuniyet Tezi
Seminer
Gıda IV
Gıda I
Gıda Hijyeni ve Teknolojisi II
-
Ön Lisans
Bal ve Şekerli Ürünlerin Analizleri