SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Effects of Lavender (Lavandula Angustifolia) Essential Oil on Fattening Performance, Meat Quality, Serum Antioxidant Enzymes, Gut Microbiota and Intestinal Histomorphology in Japanese Quails
Revista Brasileira de Ciencia Avicola / Brazilian Journal of Poultry Science
, cilt.25, sa.4, 2023 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
The Existence of Enterococcus spp. In Civil Cheese
Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi
, cilt.8, sa.12, ss.2574-2576, 2020 (Hakemli Dergi)
Bıldırcın Rasyonuna Katılan Kekik Uçucu Yağının Göğüs Etinin Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Özelliklerine Etkisi
Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi
, cilt.31, sa.3, ss.153-158, 2017 (Hakemli Dergi)
Kefirin Broiler Etinin Bazı Mikrobiyolojiik ve Fizikokimyasal Özelliklerine Etkisi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.13, sa.3, ss.195-200, 2016 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Microbiological and Histological Quality of Ready-to-Cook Meatballsin Erzurum
1st INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018
Isolation and Identification of Yeast from White Cheese
1st INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018
THE EFFECTS OF TARAXACUM OFFİCİNALE L. AND HYPERİCUM SCABRUM L. EXTRACT ON MEAT QUALİTY OF BROİLERS SUBJECTED TO HEAT STRESS
2nd International Science Symposium “Science Festival”, 5 - 08 Eylül 2017
THE EFFECTS OF OREGANO ESSENTIAL OILSUPPLEMENTATION TO LAMB RATIONS ON SOMEMICROBIOLOGICAL AND PHYSIOCHEMICALCHARACTERISTIC OF LAMB MEAT
at the 1st INTERNATIONAL CONGRESS onMEDICINAL and AROMATIC PLANTS -naturaland healthy life- to be held ın konya/Turkey, on 10-12 may 2017, 10 - 12 Mayıs 2017
EFFECTS OF GRAPE SEED EXTRACT FEEDING ON SOME PHYSICOCHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL PARAMETERS OF BROILER MEAT
7th Central European Congress on Food, Ohrid, MAKEDONYA, 21 - 25 Mayıs 2014
ISOLATION AND IDENTIFICATION OF LACTIC ACIDBACTERIA IN KASHAR CHEESE
ProceedingsDays of veterinary medicine, 6 - 08 Eylül 2013
Determination of aflatoxin M1 level in butter samples consumed in Erzurum, Turkey.
Days of Veterinary Medicine, Ohrid, Makedonya, 28 - 30 Ekim 2010
Bacterial Zoonozis and Public Health
Publiv Unity of Veterinary Sanitation and Environment Protection, Türkiye, 16 Kasım 2009
Kitap & Kitap Bölümleri
Gıda Kaynaklı Paraziter Hastalıklar
Turkiye Klinikleri Food Sciences-Special Topics, ziya gökalp ceylan, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.47-55, 2019
Halk Sağlığı Yönünden Süt ve Süt Ürünlerindeki Potansiyel Tehlikeler
Turkiye Klinikleri Food Sciences-Special Topics, Ziya Gökalp CEYLAN, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.72-80, 2019
Sütte Enzimler
Turkiye Klinikleri Food Sciences-Special Topics, Mustafa ATASEVER, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.86-91, 2019
Peynirde Lipoliz
Türkiye Klinikleri Gıda Bilimleri Özel, Mustafa ATASEVER, Editör, Türkiye Klinikleri, 2019