Makaleler
34
Tümü (34)
SCI-E, SSCI, AHCI (23)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (23)
Scopus (23)
TRDizin (11)
Diğer Yayınlar (2)
8. Effect of climate change on fillet quality and shelf-life of Oncorhynchus mykiss under controlled conditions
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
, cilt.104, sa.3, ss.1511-1520, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
10. Determining Some Chemical and Microbiological Changes in the RipeningProcess of Kashar Cheese
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.16, sa.10, ss.1630-1634, 2024 (TRDizin)
16. Effects of Lavender (Lavandula Angustifolia) Essential Oil on Fattening Performance, Meat Quality, Serum Antioxidant Enzymes, Gut Microbiota and Intestinal Histomorphology in Japanese Quails
Revista Brasileira de Ciencia Avicola / Brazilian Journal of Poultry Science
, cilt.25, sa.4, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
22. The Existence of Enterococcus spp. In Civil Cheese
Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi
, cilt.8, sa.12, ss.2574-2576, 2020 (TRDizin)
23. Probiotic bacteria attenuates cisplatin-induced nephrotoxicity through modulation of oxidative stress, inflammation and apoptosis in rats
Asian Pacific Journal of Tropical Biomedicine
, cilt.9, sa.3, ss.116-122, 2019 (SCI-Expanded, Scopus)
28. Effects of the supplementation of lamb rations with oregano essential oil on the antimicrobial and antioxidant metabolism in meat
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES
, cilt.42, ss.581-589, 2018 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
30. Kefirin Broiler Etinin Bazı Mikrobiyolojiik ve Fizikokimyasal Özelliklerine Etkisi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.13, sa.3, ss.195-200, 2016 (TRDizin)
32. Mineral Contents and Heavy Metal Contamination in Kashar Cheeses Consumed in Erzurum Province, Turkey
Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
, cilt.18, ss.205-208, 2012 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
11
1. pH duyarlı Althaea officinalis L. (Hatme çiçeği) Antosiyaninleri Katılmış Jelatin Bazlı Kolorimetrik Biyobozunur Film Üretimi ve Karakterizasyonu
x. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Diyarbakır, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2024, ss.50, (Özet Bildiri)
4. Microbiological and Histological Quality of Ready-to-Cook Meatballsin Erzurum
1st INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
5. Isolation and Identification of Yeast from White Cheese
1st INTERNATIONAL GAP AGRICULTURE LIVESTOCK CONGRESS, 25 - 27 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
6. THE EFFECTS OF TARAXACUM OFFİCİNALE L. AND HYPERİCUM SCABRUM L. EXTRACT ON MEAT QUALİTY OF BROİLERS SUBJECTED TO HEAT STRESS
2nd International Science Symposium “Science Festival”, 5 - 08 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
7. THE EFFECTS OF OREGANO ESSENTIAL OILSUPPLEMENTATION TO LAMB RATIONS ON SOMEMICROBIOLOGICAL AND PHYSIOCHEMICALCHARACTERISTIC OF LAMB MEAT
at the 1st INTERNATIONAL CONGRESS onMEDICINAL and AROMATIC PLANTS -naturaland healthy life- to be held ın konya/Turkey, on 10-12 may 2017, 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
8. EFFECTS OF GRAPE SEED EXTRACT FEEDING ON SOME PHYSICOCHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL PARAMETERS OF BROILER MEAT
7th Central European Congress on Food, Ohrid, MAKEDONYA, 21 - 25 Mayıs 2014
9. ISOLATION AND IDENTIFICATION OF LACTIC ACIDBACTERIA IN KASHAR CHEESE
ProceedingsDays of veterinary medicine, 6 - 08 Eylül 2013, (Özet Bildiri)
10. Determination of aflatoxin M1 level in butter samples consumed in Erzurum, Turkey.
Days of Veterinary Medicine, Ohrid, Makedonya, 28 - 30 Ekim 2010, (Özet Bildiri)
11. Bacterial Zoonozis and Public Health
Publiv Unity of Veterinary Sanitation and Environment Protection, Türkiye, 16 Kasım 2009, (Özet Bildiri)
Kitaplar
6
1. Halk Sağlığı Yönünden Süt ve Süt Ürünlerindeki Potansiyel Tehlikeler
Turkiye Klinikleri Food Sciences-Special Topics, Ziya Gökalp CEYLAN, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.72-80, 2019
2. Gıda Kaynaklı Paraziter Hastalıklar
Turkiye Klinikleri Food Sciences-Special Topics, ziya gökalp ceylan, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.47-55, 2019
3. Halk Sağlığı Yönünden Süt ve Süt Ürünlerindeki Potansiyel Tehlikeler
Turkiye Klinikleri Food Sciences-Special Topics, Ziya Gökalp CEYLAN, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.72-80, 2019
4. Turkiye Klinikleri Food Sciences-Special Topics
Turkiye Klinikleri Food Sciences-Special Topics, Mustafa ATASEVER, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.86-91, 2019
5. Sütte Enzimler
Turkiye Klinikleri Food Sciences-Special Topics, Mustafa ATASEVER, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.86-91, 2019
6. Peynirde Lipoliz
Türkiye Klinikleri Gıda Bilimleri Özel, Mustafa ATASEVER, Editör, Türkiye Klinikleri, 2019
Metrikler
Yayın (WoS)
23
Yayın (Scopus)
23
Atıf (WoS)
217
H-İndeks (WoS)
8
Atıf (Scopus)
270
H-İndeks (Scopus)
8
Atıf (Scholar)
468
H-İndeks (Scholar)
9
Atıf (TrDizin)
2
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Sobiad)
12
H-İndeks (Sobiad)
2
Atıf (Diğer Toplam)
14
Proje
12
Tez Danışmanlığı
1