Desteklenen Projeler
-
2024 - 2024 Yemek Deneyiminde Sosyal ve Çevresel Sürdürülebilirlik Algısının Sağlıklı Beslenme Eğilimi Üzerindeki Etkisi Yemekle İlgili Kişilik Özellikleri ve Yerel Yemek Yeme Eğiliminin Mediator Online Bilgi Aramanın Moderator Etkisi
-
2023 - 2024 Algılanan stresin örgütsel sessizliğe etkisi: Duygusal zekanın aracı rolü
-
2021 - 2022 Turizm Fakülteleri Dekanlar Konseyi - Turizmde Nitelikli Eğitim Çalıştayı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAYRAKTAR Y. (Yürütücü), ÇAVUŞ A., BAŞAR F., ORAL S., AKSAKALLI BAYRAKTAR Z.
-
2019 - 2022 Atatürk Üniversitesi'nin Marka Değerini Yükseltecek, Personel ve Öğrencileriyle Aidiyet Bağlarının Güçlendirecek Ürünlerin Tasarlanması ve Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
HAŞILOĞLU M. F. (Yürütücü), ARDAHANLI O., HIDIROĞLU İ., ATİLGAN S. S., BAYRAKTAR Y.
-
2021 - 2021 Turizmi Anlat Sempozyumu ve Fotoğraf Yarışması
-
2020 - 2021 Kars Peynir Rotası
Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı – UNDP Destekli Proje
Aksakallı Bayraktar Z. (Yürütücü), Bayraktar Y. (Yürütücü), Selçuk G. N., Oral S.