Yayınlar & Eserler

Makaleler 10
Tümü (10)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (2)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 9

1. MARKA DENEYİMİ İLE İLİŞKİ İÇERİSİNDE OLAN DEĞİŞKENLERİN BELİRLENMESİ

6th Interantional West Asia Congress of Tourism Research, Tbilisi, Gürcistan, 16 - 18 Haziran 2022, ss.335-348, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

2. Environmentally Friendly Practices of Hotel Businesses in the Context of UNEP-Sustainable Tourism’s Environmental Purity Principle: A Case Study

KITALARARASI TURİZM YÖNETİMİ KONFERANSI-MTCON'22, Antalya, Türkiye, 24 - 26 Mart 2022, ss.283, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

3. Yaşayan Kültürel Miras Değerleri: Erzurum Tarihi Camileri Örneği

Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi, 4 - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

4. Yerel Halkın Kültürel Mirası Korumaya Katılma Konusundaki Algı ve Tutumları: Erzincan-Kemaliye Sit Alanına Yönelik Bir Araştırma

1st International Congress on Social Sciences (USOS), Malaga, İspanya, 18 - 24 Eylül 2017, ss.287-288, (Özet Bildiri)

5. Gastronomik Miras Olarak Yöresel Mutfaklar: Erzurum Mutfağı Örneği

I. ULUSLARARASI TURİZM VE KÜLTÜREL MİRAS KONGRESİ, 5 - 08 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

7. Trend Olma Yolundaki Yeni Turistik Deneyim: Doğu Ekspresi Seyahati

I. ULUSLARARASI TURİZMİN GELECEĞİ KONGRESİ, 28 - 30 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
Kitaplar 7

3. TURİZM İLETİŞİMİNDE YENİ YAKLAŞIMLAR

TURİZM İLETİŞİMİNDE YENİ YAKLAŞIMLAR, BAYRAKTAR YUSUF, Editör, EFE AKADEMİ YAYINLARI, İstanbul, ss.5-14, 2022 Creative Commons License

4. UNESCO YARATICI ŞEHİRLER AĞI (UCCN) PROGRAMI VE SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM

UNESCO YARATICI ŞEHİRLER VE SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM, BAŞAR FATMA,BAYRAKTAR YUSUF, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.1-11, 2022 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

5. Saklı Cennet Uzundere

Yavaş Şehirler ve Alternatif Turizm, Başar Fatma,Türkmendağ Tuba, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.151-168, 2020 Creative Commons License

6. Gastronomi Rotaları ve Turları

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Akbaba Atilla, Çetinkaya Neslihan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.211-222, 2019 Creative Commons License

7. Evaluatıon of Rural Archıtecture Samples from Northeast Anatolıa

Selected Studies on Rural Tourism and Development, Çetin AKKUŞ, Gülizar AKKUŞ, Editör, Cambridge Scholars Publishing, ss.89-100, 2018
Metrikler

Yayın

27

Yayın (WoS)

3

Yayın (Scopus)

3

Atıf (WoS)

18

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

18

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

16

H-İndeks (Scholar)

3

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

6

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

13

Proje

10

Açık Erişim

14
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları