Desteklenen Projeler
-
2023 - 2024 Toprak altı zararlısı Polyphylla fullo L. 'ya karşı Paenibacillus popilliae'den yerli mikrobiyal pestisit üretimi
-
2022 - 2024 Kırmızı pancardan elde edilen fermente içeceğin saklanma koşullarına bağlı olarak aromatik profili ve biyolojik aktif bileşenlerinin toplam miktarı üzerindeki etkisinin incelenmesi
-
2017 - 2020 Keratin
-
2018 - 2019 Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Araştırma Laboratuvarları Cihaz Altyapısının Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KURBANOĞLU E. B. (Yürütücü), AĞAR G., ATICI Ö., ŞİŞMAN T.
-
2018 - 2018 Pseudomonas aeruginosa tarafından piyosiyanin pigmentinin üretimi üzerine oksijen vektörlerinin etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÖZDAL M. (Yürütücü), KURBANOĞLU E. B., GÜRKÖK S., GÜR ÖZDAL Ö.
-
2011 - 2013 Tavuk Tüyü ve Melas Atıklarını Kullanarak Xanthomonas campestris Tarafından Ksantan gum Üretimi
-
2010 - 2013 Aspergillus niger Fungus u ile Tavuk Tüyü ve Melas Atıklarından Sitrik Asit Üretimi
-
2011 - 2012 TAVUK TÜYÜ VE MELAS ATIKLARINI KULLANARAK XANTHOMONAS CAMPETRİS TARAFINDAN KSANTAN GUM ÜRETİMİ.
-
2010 - 2012 ASPERGİLLUS NİGER FUNDUSU İLE TAVUK TÜYÜ VE MELAS ATIKLARINDAN SİTRİK ASİT ÜRETİMİ.